Elena Udrea îşi cere scuze. Vezi de la cine şi de ce

Elena Udrea
Elena Udrea (Epoch Times România)

La o zi după ce magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au decis să nu-i accepte contestaţia faţă de arestul prevenit, Elena Udrea, revine cu o postare pe pagina sa de Facebook, abandonată de două săptămâni.

Fostul ministru al Turismului, care, de luni de zile se străduieşte să convingă opinia publică că faptele de corupţie de care o acuză DNA sunt o maşinaţiune a fostului şef SRI, îşi cere scuze că a apărat sistemul şi că a crezut în justiţia "făcută cu implicarea SRI."

Îmi cer scuze pentru eroarea uriaşă de a fi crezut în justiţia făcută cu implicarea SRI.
Îmi cer scuze pentru că ani de zile am apărat sistemul şi nu am înţeles că orice victimă colaterală acceptată înseamnă uciderea democraţiei.
Îmi cer scuze tuturor celor cărora le-am ignorat dreptul de a fi consideraţi nevinovaţi până la pronunţarea unei instanţe, ca şi celor condamnaţi cărora le-am negat dreptul de a contesta independenţa justiţiei înainte de a-i lăsa să ne arate argumentele lor", scrie Elena Udrea pe contul său de socializare.

Aceasta este prima postare care apare pe pagina Elenei Udrea, unde nici ea nici echipa sa de comunicare nu au mai scris nimic din data de 2 aprilie. În acest răstimp a fost însă foarte activ pe Facebook Traian Băsescu, acesta susţinând că Elena Udrea este nevinovată, procurorii şi judecătorii s-au coalizat, justiţia transformându-se într-un spectacol al reţinerilor şi arestărilor televizate.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne