Elena Udrea, din nou vocală pe Facebook: Se doreşte "îngroparea mea în dosare"

Elena Udrea, invitată cu mandat la DNA, 29 ianuarie 2015
Elena Udrea, invitată cu mandat la DNA, 29 ianuarie 2015 (Epoch Times România)

Extrem de activă pe Facebook în ultima vreme, Elena Udrea a transmis un nou mesaj din închisoare, prin intermediul echipei sale de comunicare, în contextul în care DNA a cerut un alt aviz de la Camera Deputaţilor pentru urmărirea penală şi arestarea sa preventivă susţinând că ar fi comis alte trei infracţiuni de luare de mită în "Dosarul Gala Bute".

"Noua cerere formulată de DNA către Parlament pentru arestarea preventivă a Elenei Udrea reprezintă un exces. Avem de-a face cu o situaţie fără precedent în istoria juridică a României ca, pe numele aceleiaşi persoane, să se ceară atâtea mandate de arestare", a transmis fostul ministru al Turismului.

Spectacolul generat de noua cerere de arestare, face parte, în opinia Elenei Udrea, dintr-o strategie de a pune presiune pe completul de judecată de la Înalta Curte care judecă marţi contestaţia depusă de avocaţii săi, "în contextul în care există şanse foarte bune ca aceasta să fie aprobată."

"În absolut toate cazurile în care s-a cerut arestarea preventivă – o măsură cu caracter excepţional –, există doar denunţuri, nicio probă concretă. Mai mult, absolut toţi cei care fac denunţuri împotriva Elenei Udrea sunt liberi, mulţi având doar calitatea de martor – denunţător (nici măcar de suspecţi). Ceea ce poate crea impresia că, dacă faci declaraţii împotriva lui Udrea (indiferent dacă sunt adevărate sau nu), eşti scutit de a răspunde în faţa Justiţiei", a mai transmis echipa de comunicare a Elenei Udrea.

Mai mult, fosta şefă PMP susţine că se doreşte "îngroparea Elenei Udrea în dosare", iar această morişcă s-a pus în funcţiune după denunţul făcut la DNA pe 30 ianuarie împotriva generalului Florian Coldea şi după interviul acordat la Hotnews.

"Nu există nicio altă explicaţie pentru această desfăşurare abruptă a evenimentelor în condiţiile în care faptele imputate s-ar fi produs în urmă cu mai mulţi ani", a concluzionat Elena Udrea.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.