Elena Udrea aşteaptă momentul când ţara va fi condusă de generali de securitate

Elena Udrea
Elena Udrea (Epoch Times România)

Venită vineri la Secţia 2 Poliţie din Capitală, unde se prezintă periodic în cadrul controlului judiciar, deputatul Elena Udrea a declarat că aşteaptă momentul când ţara va fi condusă de generali de securitate şi când va fi "un sistem cu totul militarizat", relatează gândul.info.

"Eu aştept să conducă Guvernul SRI şi s-avem un sistem cu totul militarizat. Aştept momentul când ţara va fi condusă de generali de securitate", a declarat Udrea, în contextul în care, în lipsa premierului Ponta, plecat pe termen nedefinit în Turcia, Guvernul este condus de către generalul Gabriel Oprea

Întrebată dacă are în minte un nume de astfel de general de securitate, Udrea a răspuns: "O, da, sigur!", însă nu a spus la cine se referă.

Întrebată dacă crede că în timpul campaniei prezidenţiale i-a fost interceptat telefonul, Udrea a răspuns că nu crede că a avut mandat de interceptare a acestuia şi că, dacă a fost interceptată, acest lucru s-a întâmplat "fără mandat".

"Nu cred că am avut mandat de interceptare în timpul campaniei prezidenţiale. Dacă am fost interceptată, acest lucru s-a întâmplat fără mandat", a declarat Udrea.

La întreabarea ce părere are despre propunerea de numire a lui Mihai Ungureanu în funcţia de director al SIE, fosta candidată la preşedinţie a afirmat că aceasta a fost şi propunerea lui Traian Băsescu, adăugând că este o propunere politică.

Elena Udrea a comentat şi plecarea premierului Victor Ponta în Turcia, declarând că PSD ar trebui să arate că mai este un partid care guvernează" opinând că este de înţeles, cu un şef de partid plecat din ţară, ca membrii formaţiunii "să fie panicaţi".

"Să sperăm că se întoarce (n.r. - din Turcia) pentru PSD", a mai spus Udrea.

Reamintim că Elena Udrea este sub control judiciar din 16 iunie în dosarul "Gala Bute", pe perioada controlului judiciar având obligaţia de a se prezenta la Secţia 2 Poliţie în zilele de marţi şi vineri. De când a fost pusă sub acuzare în dosarul Microsoft şi ulterior în Gala Bute, Udrea a acuzat, în repetate rânduri, că SRI-ul face dosare şi vrea să acapareze puterea totală în stat.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne