Ekaterina Makarova: Simona este o mare jucătoare

(photos.com)

Rusoaica Ekaterina Marakova a recunoscut că a jucat "cel mai bun tenis" al său în partida cu românca Simona Halep, pe care a învins-o în două seturi, 6-4, 6-0, marţi, în sferturile de finală ale Openului Australiei.

Acest succes i-a asigurat reprezentantei Rusiei prezenţa în cea de-a doua semifinală consecutivă de Mare Şlem, după cea de la US Open, din toamna anului trecut, urmând să lupte pentru un loc în finala de la Melbourne cu compatrioata sa Maria Şarapova.

"Am jucat cel mai bun tenis al meu şi poate că adversara mea a fost puţin supărată în cel de-al doilea set, poate că nu a înţeles ce să facă", a declarat Makarova la finalul meciului cu Halep.

"Însă Simona este o mare jucătoare. A avut un sezon extraordinar anul trecut şi poate mereu să întoarcă un meci, indiferent de scor, aşa că a trebuit să rămân concentrată", a adăugat rusoaica.

"Mă simt foarte bine aici, la Melbourne. Atmosfera seamănă cu cea de la New York, ceea ce mă bucură foarte mult. Este cu adevărat o perioadă frumoasă pentru mine", a mai spus Makarova.

Referindu-se la următorul său meci de la Melbourne, jucătoarea rusă a precizat: "Nu am învins-o niciodată pe Maria Şarapova, aşa că va fi un meci dificil. Este, cu siguranţă, o mare luptătoare, aşa cum a demonstrat în turul 2, când a fost aproape de înfrângere, dar a reuşit să întoarcă meciul în favoarea sa (cu Alexandra Panova, n. red.). Aştept cu nerăbdare acest joc, dar mai întâi vreau să mă odihnesc şi apoi voi vedea ce se va întâmpla în semifinale".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Sport