Egalitate în prima zi de concurs: România-Cehia 1-1

"Cred că nu am fost prea inspirată la deciziile pe care le-am luat în timpul punctelor.M-am enervat cam mult. De obicei nu fac acest lucru, ţin în mine, acum am refulat şi mi-am pierdut din energie."
Simona Halep.
Simona Halep. (MIGUEL MEDINA / AFP / Getty Images)

UPDATE. În al doilea meci, Monica Niculescu (37 WTA) a reuşit surpriza şi a dus scorul la 1-1, după victoria în două seturi în faţa Petrei Kvitova (locul 9 WTA), cu 6-3, 6-4.

Duminică, începînd cu ora 13:00, Simona Halep se va întâlni cu Petra Kvitova, iar Monica Niculescu - Karolina Pliskova.

În funcţie de scor, în meciul de dublu se vor confrunta Andreea Mitu/ Raluca Olaru şi Denisa Allertova/ Barbora Strycova.

***

Peste 7.000 de suporteri au încurajat şi susţinut din tribună pe constănţeanca Simona Halep, numărul trei în topul celor mai bune jucătoare ale lumii, în meciul de sâmbătă de la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca din prima manşă de simplu a Fed Cup, a confruntării dintre echipele de tenis ale României şi Cehiei, în care sportiva noastră a cedat neaşteptat în faţa jucătoarei Karolinei Pliskova (23 ani, 13 WTA), cehoaica aducând victoria ţării sale după 2 ore şi 34 de minute de joc, scor final 6-7 (4), 6-4, 6-2.

Tenismana română care şi-a amânat operaţia cu acceptul medicilor pentru a putea reprezenta România în sferturile de finală ale Grupei Mondiale din Fed Cup, a reuşit doar în primul set să se ridice la nivelul aşteptat de fani, câştigând setul cu 7-6 după o oră şi şapte minute de joc.

"Mi-am dorit foarte mult să câştig azi, am fost foarte aproape din nou, dar nu am reuşit. De o perioadă de timp nu mai reuşesc să închei meciurile. Spre sfârşit am făcut câteva crampe, este normal, pentru că nu prea m-am antrenat, am fost bolnavă." a declarat la finalul meciului Simona.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport