Edris Fetişleam a cucerit un nou titlu ITF (Antalya)

Tânărul tenisman român a obţinut o frumoasă performanţă prin câştigarea turneului ITF de la Antalya, învingându-l în ultimul act pe sârbul Dejan Katic, scor final 6-4, 6-3.
(Lucas Dawson / Getty Images)

Edris Fetişleam (19 ani) se află la al doilea titlu ITF cucerit, acesta reuşind un parcurs extraordinar pe tabloul principal de simplu al circuitului din Antalya, dotat cu premii totale în valoare de 15.000 de dolari.

Tenismanul nostru a trecut în primul tur de favoritul numărul doi, italianul Fabrizio Ornago, cu 6-4, 6-3, în optimi l-a scos din cursă pe elveţianul Damien Wenger, scor 6-4, 6-1, pentru că în sferturi să-l surclaseze cu 6-0, 6-2 pe suedezul de origine română Dragoş Nicolae Mădăraş.

În penultimul act Edris l-a învins cu 6-3, 6-4 pe argentinianul Tomas Lipovsek Puches, pentru ca apoi românul să-şi adjudece trofeul după victoria obţinută în faţa sârbului Dejan Katic, cu 6-4, 6-3.

Edris cucerise anul trecut primul său titlu futures, tot la Antalya, în urma unei finale cu italianul Dante Gennaro, scor final 7-6 (8), 6-1.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport