Echilibristică în trenul care circulă prin apă (video)


Bangladesh: trenul traversează câmpurile de orez pe un drum complet inundat, dând senzaţia că circulă pe apă
Bangladesh: trenul traversează câmpurile de orez pe un drum complet inundat, dând senzaţia că circulă pe apă (captură video)

Cine crede că autobuzele în orele de vârf sunt de nesuportat, ar trebui să vadă imaginile unui tren din Bangladesh. În ţara asiatică, a călători cu trenul este o adevărată nebunie şi un risc permanent pentru pasageri.

Bangladesh este una dintre ţările cele mai dens populate din lume şi, în acelaşi timp, una dintre cele mai sărace. Trenul este mijlocul de transport cel mai folosit de populaţie - chiar dacă nu au bani pentru a cumpăra un bilet - în special în zilele de sărbătoare.

În loc să călătorească stând pe canapele, aşa cum este de aşteptat într-o călătorie cu trenul, mulţi oameni sunt forţaţi să călătorească pe acoperişul trenului, din cauza numărului mare de persoane care se urcă, găsindu-şi un loc –fiecare cum poate – chiar şi pe părţile laterale ale convoiului. Desigur, o practică extrem de periculoasă, care pune în joc chiar viaţa oamenilor.

În aceste imagini încărcate pe youtube puteţi vedea că, în afară de faptul că trenurile sunt supraaglomerate în Bangladesh, acestea traversează câmpurile de orez pe un drum complet inundat, dând senzaţia că circulă pe apă.

Sursă: YouTube