Ecaterina Andronescu loveşte din nou: Guvernul Dăncilă e cel mai slab din istoria PSD

Fostul ministru al Educaţiei Ecaterina Andronescu se plânge că nu se simte reprezentată de Guvernul Dăncilă, care este, în opinia sa, cel mai slab din istoria PSD.
Ecaterina Andronescu(PSD),
Ecaterina Andronescu(PSD), (Florin Chirila/Epoch Times)

PSD poate să dea guverne mult mai performante decât Guvernul Dăncilă, care este cel mai slab din istoria partidului, a declarat luni, la Adevărul Live, senatoarea PSD Ecaterina Andronescu, explicând că acesta este al doilea motiv pentru care a trimis colegilor săi celebra scrisoare în care îi solicita demisia lui Liviu Dragnea.

"Cred că PSD poate să dea guverne mult mai performante şi de aceea cred că trebuie cu toată sinceritatea să discutăm aceste lucruri. N-am criticat guvernul, mi-a reproşat un coleg de la Sibiu că am criticat Guvernul, nu, cred că trebuie să facem un guvern mai performant.. Cred că da (acest guvern este cel mai slab din istoria PSD - n.r.). Dacă mă uit aşa puţin în istorie, vă dau dreptate. Dacă PSD n-ar avea oameni cu care să iasă într-un guvern performant, n-aş fi reacţionat, dar eu ştiu că există asemenea oameni cu ştiinţă multă de carte cu dorinţa de a lăsa ceva în urma lor. Nu te duci ca prim ministru să-ţi pui o coroană de lauri pe frunte, te duci ca să laşi ceva în urmă", a declarat Ecaterina Andronescu.

Fostul ministru a precizat că îi vin în minte mai multe nume de viitor premieri, încă a refuzat să avanseze vreunul pentru că nu vrea "să creeze o discuţie şi o dispută în partid".

"Dacă cineva spune că ceva nu merge nu trebuie aruncat la gunoi. Cred că trebuie încercată o dezbatere, astfel încât să mergem pe soluţii", a adăugat Ecaterina Andronescu.

Reamintim că fostul ministru al Educaţiei, unul dintre liderii PSD cu greutate, i-a solicitat marţi, în cadrul unei scrisori deschise, demisia preşedintelui PSD Liviu Dragnea din fruntea partidului.

"Pentru binele României şi pentru binele PSD-ului, preşedintele partidului trebuie să facă un pas în spate, să dea dovadă de responsabilitate şi maturitate şi să facă un act de mare curaj şi demnitate politică şi să se retragă din fruntea partidului. Motivele sunt suficiente, le ştim cu toţii şi nu le voi expune acum", a afirmat Ecaterina Andronescu.

Mai multe detalii despre scrisoare aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne