"E cântecul de lebădă al condamnatului" - Dragnea, acuzat că vrea să se retragă cu o ultimă lovitură dată economiei

Fondul Suveran de Investiţii - proiectul de suflet al liderului PSD Liviu Dragnea - reprezintă o ultimă lovitură pregătită economiei româneşti, a tras un semnal de alarmă deputatul PNL Bogdan Huţucă.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Florin Chirila/Epoch Times)

Înfiinţarea Fondului Suveran de Investiţii reprezintă cea mai mare hoţie de după 1989 şi este totodată cântecul de lebădă al condamnatului penal Liviu Dragnea care vrea să se retragă cu o ultimă lovitură dată economiei româneşti, a transmis sâmbătă, în cadrul unui comunicat, liberalul Bogdan Huţucă, vice-preşedintele Comisiei de Buget, Finanţe, Bănci.

"Este evident pentru toată lumea că cei care au gândit acest proiect vor să transforme Fondul Suveran într-o puşculiţă pusă la dispoziţia unui grup infracţional. Scopul acestora este de a cheltui banii Fondului fără a fi controlaţi de instituţiile europene sau naţionale. Tocmai de aceea au stabilit ca managementul fondului să fie derogat de la ordonanţa 109/2011 privind guvernarea corporatistă, tocmai pentru a pune la conducere oameni fideli intereselor acestui grup şi nu manageri profesionişti", a declarat Huţucă.

Liderul PNL Constanţa a afirmat că vom avea o supra-structură uriaşă cu o valoare de câteva miliarde de lei care însă nu va avea indicatori de performanţă, nu va avea definite limitele de risc investiţional şi nu se va comporta ca o societate care trebuie să facă profit.

"Singura logică de funcţionare va fi aceea de a permite drenarea banilor prin contracte cu încredinţare directă. Primul lucru pe care îl vom face când vom ajunge la guvernare va fi să eliminăm toate modalităţile prin care economia românească este căpuşata de aceste grupuri infracţionale organizate, de multe ori trans-partinice şi trans-naţionale", a punctat Huţucă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne