După Zidul Ruşinii, Primăria sectorului 3 o pune şi de un tu(r)n

Robert Negoiţă, PSD
Robert Negoiţă, PSD (Epoch Times România)

După ce a construit un coşcogea zidul pe bulevardul Unirii scandalizându-i pe bucureşteni, primăria lui Robert Negoiţă mai pune la cale o construcţie măreaţă. La intrarea în Bucureşti de pe Autostrada Soarelui se va ridica un turn cu o înălţime de nu mai puţin de 32,5 metri, în valoare de 137.000 de euro.

Proiectul a fost aprobat de majoritatea PNL - PSD din Consiliul local Sector 3 iar consilierilor din opoziţie şi cetăţenilor aflaţi în sală care au întrebat care este utilitatea acestui proiect nu li s-a dat niciun răspuns, relatează Hotnews.

Preşedintele de şedinţă, Honorius Circa şi directorul din Primăria sectorului 3 responsabil de această chestiune i-au asigurat însă, pe cei care au pus întrebări cu privire la utilitatea turnului de aproape 140.000 de euro că li se va răspunde în scris în următoarea perioadă.

Menţionăm în context că, potrivit cetăţenilor din sectorul 3, primăria lui Robert Negoiţă şi-a făcut un obicei din a nu răspunde la sesizările/întrebările lor. Pe http://www.domnuleprimar.ro/primar-afişare-localitate.php?l=48 puteţi accesa cele în jur de 200 de sesizări la care primarul Robert Negoiţă şi echipa să nu au dat niciun răspuns.

Grupul de consilieri PDL a sesizat faptul că lucrarea a început înainte ca aleşii locali să aprobe această investiţie.

Turnul de la intrarea în Bucureşti va avea o înălţime de 32,5 metri, va fi realizat din structură metalică cu structura din beton armat, va fi prevăzut cu benzi luminoase şi se va încadra într-un dreptunghi de aproximativ 4 pe 10 metri. În raportul de specialitate aferent hotărârii de Consiliu cheltuirea sumei de 137.000 de euro este motivată prin necesitatea de a avea un punct de interes la nivelul intrării în Bucureşti,

"Prin amplasarea ansamblului de arhitectură, ce are rol de a marca intrarea în Bucureşti, în sectorul 3 al acestuia, se creează un reper la nivelul oraşului uşor recognoscibil prin proporţie şi volumetrie", se arată în raportul de specialitate.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.