După Mercedesul fără ITP, fiul lui Dragnea îşi mai ia două maşini. Identice şi la sume cu 5 zerouri

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Epoch Times)

Nici nu s-au stins bine valurile de comentarii iscate de faptul că Dragnea a fost la mare, însoţit de tânăra sa prietenă Irina, într-un Mercedes fără ITP valabil, deţinut de o firmă a fiului său, că feciorul liderului PSD, Ştefan Valentin Dragnea şi-a mai cumpărat două maşini. Identice şi, evident, de lux, informează liberinteleorman.ro.

Potrivit sursei citate, se pare că acesta a comandat două autoturisme marca Mercedes-Benz S 63 la un showroom auto din România, dar, până acum, a ridicat doar una. Cele două maşini sunt albe, au 430 kw şi preţul uneia este de 214.236 euro, cu TVA.

Contactat telefonic, de publicaţia citată, furnizorul nu a dorit să comenteze subiectul, spunând că nu poate oferi date despre clienţii săi, fără aprobarea acestora.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne