După Filip şi Dodon vizitează Emiratele Arabe Unite. Veaceslav Negruţă: Shopping-ul continuă

Igor Dodon în vizită în Emiratele Arabe Unite
Igor Dodon în vizită în Emiratele Arabe Unite (facebook.com/dodon igor)

După ce premierul Pavel Filip s-a întors recent din Emiratele Arabe Unite (EAU), Igor Dodon anunţă că a participat luni la un summit mondial guvernamental ce se desfăşoară la Dubai, unde a avut o întrevedere cu Mohammed bin Zayed Al Nahyan, comandantul adjunct al Forţelor Armate ale EAU.

Şeful statului susţine că mai mulţi oficiali şi oameni de afaceri din diferite ţări au solicitat întrevederi cu delegaţia moldovenească, existând şanse reale de a atrage investiţii în multe sectoare importante pentru ţară.

În context, expertul de la Transparency International Moldova, Veaceslav Negruţă constată că anul acesta autorităţile Republicii Moldova au fost mai des la Dubai decât în alte părţi. ”Shopping-ul continuă. Şi Dodon "la Dubai". Destin(aţie) care uneşte autorităţile de aici. Autorităţile zic lumii ba că-s cu "integrarea europeană", ba că-s cu "integrarea euro-asiatică". Da între timp - hop şi la Dubai se intersectează. Con-sens.”

Analistul politic Victor Ciobanu a ţinut să comenteze că cineva şi-ar fi uitat acolo geanta adică ”borsetca”.

La summitul guvernamental mondial din EAU participă lideri de state şi înalţi oficiali din peste 150 de ţări.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe