Dumitru Alaiba despre marşul „Sunt OK”: Unica minoritate cu care trebuie să lupte cetăţenii R. Moldova sunt hoţii

În R. Moldova, hoţii sunt puţini, dar bine organizaţi. Se susţin şi se promovează reciproc. Ei cred că se pot manifesta în public oricând şi oricum, fără pic de ruşine, afirmă deputatul blocului ACUM.
Dumitru Alaiba, deputat ACUM în Parlamentul R. Moldova
Dumitru Alaiba, deputat ACUM în Parlamentul R. Moldova (facebook.com/Dumitru Alaiba)

În contextul desfăşurării la Chişinău a marşului în sprijinul comunităţii LGBT, deputatul blocului ACUM, Dumitru Alaiba susţine că în Republica Moldova singură minoritate sunt hoţii „cu care trebuie să luptăm şi contra căreia trebuie să ne unim cu toată societatea”.

„Cei mulţi sunt furaţi. Hoţii sunt puţini, dar bine organizaţi. Se susţin şi se promovează reciproc. Ei cred că se pot manifesta în public oricând şi oricum, fără pic de ruşine. Mi-e greu să explic asta copilului meu, dar o să încerc”, scrie politicianul pe pagina sa de Facebook concluzionând că hoţia e cu adevărat molipsitoare. „Hoţia este adevărata problemă a acestei ţări.”

La Chişinău a avut loc, duminică, marşul Moldova Pride 2019 cu sloganul „Sunt OK” în sprijinul comunităţii LGBT. Una din organizatoarele manifestaţiei, Angela Frolov, a declarat pentru Europa Liberă că marşul ar aduce un mesaj împotriva urii şi dezbinării, afirmând diversitatea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe