Duetul Ciolacu-Firea în colimatorul Ancăi Alexandrescu: Ciolacu minte. Firea simte că-i fuge pământul de sub picioare

Viorica Dăncilă şi Anca Alexandrescu
Viorica Dăncilă şi Anca Alexandrescu (Epoch Times România)

Anca Alexandrescu - fosta consilieră pusă de Liviu Dragnea în „coasta” Vioricăi Dăncilă pentru a o controla pe vremea când aceasta din urmă era premier - a lansat un atac dur la adresa Gabrielei Firea şi a conducerii PSD.

Astfel, Anca Alexandrescu îl acuză pe şeful interimar al PSD Marcel Ciolacu că a minţit atunci când a justificat amânarea Congresului PSD ce fusese programat pentru vineri cu apariţia primului caz de coronavirus în România, şi susţine că motivul principal ar fi fost cu totul altul - încercarea unei formaţiuni din cadrul PSD Cluj de “a-l impune pe Vasile Dâncu în conducerea partidului”.

Târziu în noapte PSD a anunţat că amână Congresul programat pentru 29 februarie din cauza apariţiei primului caz de Coronavirus în România. Mulţi s-au grăbit să aprecieze gestul “responsabil” însă pe la colţuri lideri din partid se întrebau ce s-a întâmplat totuşi de scrisoarea către ei a venit în miez de noapte. Nu apăruse nimic în cursul zilei care să justifice o precipitare a deciziei.

De fapt, ‘gestul responsabil’ de amânare are legătură cu grupul de la Cluj. Blestemul care pare să urmărească PSD la nesfârşit. E bine cunoscută încercarea acestei grupări alături de câţiva lideri de judeţ de a-l impune pe Vasile Dâncu în conducerea partidului. Mai precis, preşedinte al Consiliului Naţional. Ieri însă aceştia au mers mai departe şi au încercat forţarea situaţiei, cerând ca Vasile Dâncu să vorbească pe scena Congresului. Justificarea? Intelectualul de care PSD are nevoie pentru definirea identităţii doctrinare a partidului. O idee veche pe care a încercat-o şi Adrian Năstase. Unde a ajuns…ştie toată lumea. Şi Liviu Dragnea a stat la aceeaşi masă cu Vasile Dâncu. Ba chiar l-a pus vicepremier şi i-a ascultat cu sfinţenie analizele şi strategiile. Acum pare că scenariul se repetă cu noua conducere interimară a partidului. Oare acest partid nu are puterea să recunoască că reforma nesfârşită propusă încă din anii 2000 de către Vasile Dâncu nu urmăreşte decât dezintegrarea PSD-ului?, a scris Alexandrescu pe realitateadinpsd.ro

Fosta „eminenţă cenuşie” de la Palatul Victoria nu o iartă nici pe primarul general Gabriela Firea. Despre edilul Capitalei, Anca Alexandrescu afirmă că “are insomnii şi simte că-i fuge pământul de sub picioare şi în interiorul PSD” după anunţul liberalilor că îl vor susţine pe Nicuşor Dan în cursa pentru Primăria Capitalei.

Anunţul PNL de susţinere a lui Nicuşor Dan pentru Primăria Capitalei, sprijinul declarat de Traian Băsescu precum şi iminenta alianţă cu USR Plus după ce aceştia îşi vor fi negociat posturi în guvern provoacă frisoane candidatului PSD Gabriela Firea.

Depesedizarea propusă de premierul desemnat Câţu prinde contur.

Rămâne întrebarea dacă PNL a gândit singur sau dacă ideea le-a fost “sugerată” de…CINEVA! Cu siguranţă Gabriela Firea are insomnii şi simte că-i fuge pământul de sub picioare şi în interiorul PSD”, a afirmat fosta consilieră a Vioricăi Dăncilă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne