Dragnea vrea să scoată un milion de oameni în stradă: "Vom organiza un miting mare al PSD!"

Reuniţi în şedinţa Comitetului Executiv Naţional, liderii PSD au decis organizarea unui miting de amploare în cursul lunii mai, tema oficială fiind susţinerea familiei tradiţionale. Pe surse, adevăratul scop ar fi susţinerea Guvernului şi decapitarea justiţiei.
Preşedintele PSD Liviu Dragnea
Preşedintele PSD Liviu Dragnea (Mihuţ Savu / Epoch Times România)

Conducerea PSD a decis, în cadrul Comitetului Executiv Naţional, organizarea unui mare miting pentru susţinerea familiei tradiţionale, a anunţat luni, la finalul şedinţei, preşedintele partidului Liviu Dragnea.

"Cea mai importantă decizie pe care am adoptat-o astăzi este legată de propunerea pe care am făcut-o colegilor mei să organizăm un miting mare al PSD pentru susţinerea familiei tradiţionale. Vreau să organizăm acest miting şi am luat decizia asta pentru a nu mai exista niciun echivoc privind abordarea pe care o are PSD pe acest subiect", a declarat Dragnea, citat de Agerpres.

Şi liderul organizaţiei PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a confirmat organizarea unui miting de amploare.

"A fost o discuţie pentru organizarea acestui miting, urmează ca cei din teritoriu să-şi mobilizeze forţele şi vom vedea care va fi hotărârea finală. Va fi pentru susţinerea familiei şi omagierea Centenarului, aşa cum s-a discutat. Nu s-a discutat despre vreun miting pentru legile Justiţiei. Este o activitate a Parlamentului. Va fi un miting de amploare. Data - în a doua parte a lunii mai. Nu s-a discutat despre acţiunea la nivelul judeţelor", a precizat Dumitru Buzatu.

Potrivit surselor politice citate de G4media.ro, noul site de ştiri fondat de jurnaliştii Dan Tăpălagă şi Cristian Pantazi, liderul PSD vrea să demonstreze prin acest miting că populaţia susţine loviturile date de PSD justiţiei. Dragnea ar fi ales luna mai pentru organizarea mitingului din mai multe motive: să-i arate premierului Viorica Dăncilă că are susţinere populară pentru o OUG în justiţie (Dăncilă ameninţă cu demisia din cauza presiunilor lui Dragnea), să contracareze mitingul anunţat de Corupţia Ucide pentru 12 mai, să schimbe agenda dominată de protestele legate de salarii.

Dragnea le-a cerut încă de duminică baronilor PSD mobilizare masivă, dar există deja lideri care i-au spus că e imposibil să strângă un milion de oameni aşa cum îşi doreşte.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne