Dragnea: Vor să mă înlăture şi să distrugă PSD! Totul pleacă de la Soros, e un personaj malefic

La scurt timp după ce investigaţia Rise Project legată de Tel Drum i-a explodat direct în faţă, şeful PSD Liviu Dragnea acuză un complot şi arată cu degetul spre miliardarul George Soros: "e un personaj malefic, nu voi ceda în faţa lui."
Liviu Dragnea(Presedinte PSD),
Liviu Dragnea(Presedinte PSD), (Florin Chirila/Epoch Times)

Totul pleacă de la miliardarul George Soros, de la răul pe care vrea să-l facă în România şi nu numai în această ţară, a acuzat duminică seară, la România Tv, preşedintele PSD Liviu Dragnea, deloc încântat de ancheta RISE Project care îl vizează.

"S-au amestecat informaţii cu minciuni şi totul s-a denaturat foarte mult. O să o iau inginereşte. Nu am nicio afacere în Brazilia, nu am afaceri într-o altă ţară, n-am transferat bani în Brazilia şi în nicio altă ţară. Declaraţia mea de avere este foarte clară. (...) Totul pleacă de la Soros, de la răul pe care vrea să-l facă în această ţară şi nu numai în această ţară. E simplu. (...) E o certitudine că e o chestiune foarte organizată. PSD va avea o altă atitudine. Nu va mai întoarce celălalt obraz. O altă atitudine va genera şi alte acţiuni", a declarat Dragnea, citat de Agerpres.

Liderul PSD susţine că miliardarul George Soros este "un personaj malefic" şi avertizează că nu va ceda în faţa lui.

"E o campanie împotriva mea şi a PSD. Vor să mă înlăture şi să distrugă PSD. Noi am vrut pace în România, se pare că ei nu vor pace. Nu stiu cine sunt ei. O să aflăm. E o campanie împotriva mea şi a PSD. Nu vom mai sta ca până acum. Nu vreau să mai rămânem într-o situaţie în care doar să încasăm, vrem să guvernăm", a precizat Dragnea.