Dragnea, videoconferinţă cu judecătorii Înaltei Curţi: Nici de data aceasta n-a reuşit să scape de puşcărie

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

UPDATE. Curtea Supremă a respins contestaţia depusă de fostul şef PSD, Liviu Dragnea, care va rămâne astfel în spatele gratiilor de la Rahova.

Mai mult, Dragnea este obligat să plătească cheltuieli judiciare către stat în valoare de 200 de lei.

Decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie este una definitivă.

* * *

Aflat în spatele gratiilor încă din mai 2019, fostul lider suprem al PSD Liviu Dragnea încearcă din nou să scape de puşcărie, după mai multe tentative nereuşite de a contesta sentinţa de condamnare.

Potrivit B1 TV, fostul şef PSD va fi audiat luni, prin videoconferinţă, de magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, după încă un recurs în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

În primă instanţă, magistraţii Curţii Supreme au decis să respingă contestaţia la executarea pedepsei făcută de fostul preşedinte al PSD, iar decizia a fost contestată de avocaţii lui Dragnea, astfel că judecătorii se vor pronunţa astăzi în această speţă.

Reamintim că Dragnea a ajuns la Rahova după ce a fost condamnat definitiv la 3 ani şi şase luni de închisoare în dosarul Bombonica. Pe 27 mai 2019, Instanţa supremă l-a condamnat definitiv pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Liviu Dragnea, prin influenţa pe care o avea în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, a contribuit la menţinerea în funcţie la DGASPC Teleorman a două angajate - Anisa Niculina Stoica şi Adriana Botorogeanu, care de fapt nu se prezentau, ci îşi desfăşurau activitatea la sediul Organizaţiei PSD Teleorman.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne