Dragnea, supărat "foarte tare" pe Constantin

Pentru că a îndrăznit să vorbească în public despre existenţa unor discuţii privind impozitarea diferenţiată a veniturilor, începând cu 2018, vicepremierului Daniel Constantin şi-a atras critici din partea colegului său de alianţă Liviu Dragnea, liderul PSD.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, s-a arătat extrem de deranjat de declaraţia copreşedintelui ALDE Daniel Constantin potrivit căreia în Guvern există o discuţie pe tema introducerii unor impozite diferenţiate pentru anumite tipuri de venituri.

"Poate spune aceste lucruri la ALDE, când au şedinţă de partid. În coaliţie se respectă programul de guvernare pe care ni l-am asumat împreună. Pe mine m-a supărat foarte tare acea declaraţie. Eu am sperat că toată lumea înţelege că acest program de guvernare, care e făcut la rigoare, să fie respectat", a declarat marţi seară, la Antena 3, Liviu Dragnea, citat de Agerpres.

În acelaşi timp, şeful PSD a subliniat că vicepremierul Daniel Constantin nu a avut niciun fel de calitate să afirme acest lucru, adăugând însă că nu crede că a vorbit cu rea intenţie.

Pe de altă parte, Dragnea a susţinut că a aflat şi el din presă despre vicepremierul Daniel Constantin că se află la schi în Austria, în timp ce în ţară se acţionează pentru limitarea efectelor ninsorilor şi gerului.