Dragnea: Sunt prieten bun cu Grindeanu. Dacă nu îndeplineşte programul de guvernare, nu voi mai fi

"Suntem foarte buni prieteni acum, vom fi foarte buni prieteni atâta timp cât îndeplineşte programul de guvernare. Dacă nu se îndeplineşte, n-o să mai fim buni prieteni", a avertizat liderul PSD Liviu Dragnea.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Eugen Horoiu / Epoch Times România)

Pe fundalul zvonurilor că relaţia dintre el şi Sorin Grindeanu a devenit tot mai rece, preşedintele PSD Liviu Dragnea susţine că, de fapt, este foarte bun prieten cu premierul şi acest lucru va rămâne aşa atât timp cât se respectă programul de guvernare, ceea ce este valabil pentru orice ministru.

"Cred că toată energia şi toată priceperea dumnealui (premierului - n.r.) şi a guvernului trebuie să se reverse către programul de guvernare. Dar nu am de unde să ştiu ce se va întâmpla, mă interesează mai mult sau mai puţin. Suntem foarte buni prieteni acum, vom fi foarte buni prieteni atâta timp - o să mă uit ca orice cetăţean la cum se îndeplineşte programul de guvernare - dacă nu se îndeplineşte, n-o să mai fim buni prieteni. Valabil nu numai pentru premier, pentru orice ministru. N-o să mai fim buni prieteni. Cu un om eşti foarte bun prieten sau neprieten. E simplu, ce să mai traduc din asta?", a declarat joi seară, la România TV, Liviu Dragnea, citat de Agerpres.

Întrebat dacă există posibilitatea ca Sorin Grindeanu să-şi piardă funcţia, liderul PSD a negat un astfel de scenariu.

"Am spus româneşte, nu am spus că îşi pierde funcţia, am spus că n-o să mai fim prieteni. Eu cred că n-o să-l afecteze. Eu am spus mai devreme că suntem foarte buni prieteni, cred că asta trebuie să-l afecteze pozitiv. Şi dacă are în minte să pună în practică programul de guvernare care e bine făcut, adică nu e o prostie, şi este foarte clar, şi urmăreşte să-l implementeze, va avea din partea mea toată prietenia, exact cum e acum", a precizat Dragnea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne