Dragnea: Sunt curios când o să îşi dea şi Maior cu părerea despre ce trebuie să facă Curtea Supremă din SUA

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Florin Chirila/Epoch Times)

Preşedintele PSD Liviu Dragnea - condamnat definitiv în dosarul Referendumul - nu este deloc mulţumit de unele cometarii făcute de oficialii altor ţări pe tema justiţiei din ţara noastră.

Prezent duminică la România TV, liderul social-democraţilor a precizat că este curios când oficiali români "îşi vor da cu părerea" despre ce trebuie să facă justiţia din alte state.

"Eu sunt foarte curios când preşedintele României o să meargă prin ţări, prin UE, şi o să aibă astfel de declaraţii, să-şi dea cu părerea despre procurorii de acolo, despre ceea ce trebuie să facă procurorii de acolo, sau când ambasadorul George Maior o să îşi dea cu părerea despre ce trebuie să facă Curtea Supremă din Statele Unite.

Sunt curios când o să fie şi această reciprocitate, pentru că, dacă tot se vorbeşte de un proiect de ţară, tot vorbim ca România să aibă un rol important, să aibă ceea ce merită, adică o poziţie respectată, nu poate să îţi placă să primeşti astfel de declaraţii. Ori nu le mai primeşti şi nu le mai accepţi, dacă nu, faci şi tu", a declarat Liviu Dragnea, citat de Agerpres.