Dragnea, somat să-l dea afară din PSD pe colegul său care a înjurat de mamă o consilieră

Nicuşor Dan îi cere lui Liviu Dragnea să-l excludă din PSD pe viceprimarul Bădulescu, cererea fiind formulată la scurt timp după ce social-democratul ar fi înjurat-o pe consiliera USR Ana Ciceală. De altfel, Bădulescu a continuat să o înjure pe Ciceală şi în scris.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Epoch Times România)

Deputatul independent Nicuşor Dan îi cere public liderului PSD Liviu Dragnea să îl dea afară din partid pe viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, care are un comportament departe de standardele de decenţă.

"Aurelian Bădulescu îi înjură pe consilierii generali din opoziţie care îndrăznesc să ceară explicaţii conducerii Primăriei. Ana Ciceală, o consilieră extrem de activă la nivelul CGMB, a vrut să afle cum rezolvă Primăria problemele apărute la Maternitatea Giuleşti şi a primit drept răspuns un şir de înjurături din partea viceprimarului Bădulescu, care face un titlu de glorie din atitudinea sa, asumându-şi sub semnătură înjurăturile.

Locul lui Aurelian Bădulescu nu este în Primăria Capitalei şi nici în politica românească, iar dacă PSD nu reacţionează înseamnă că susţine un altfel de comportament", scrie, pe Facebook, Nicuşor Dan.

Reamintim că Bădulescu a fost în centrul a numeroase scandaluri, fiind acuzat că foloseşte limbaj grobian la adresa consilierilor Opoziţiei şi a cetăţenilor. Apelul lui Nicuşor Dan vine însă în contextul unui scandal recent, mai exact după ce senatorul USR Mihai Goţiu a făcut public, pe Facebook, un document în care Aurelian Bădulescu îşi asumă, în scris, că a înjurat-o pe consiliera USR Ana Ciceală, în cadrul şedinţei de marţi a Comisiei de Sănătate a Consiliului General al Municipiului Bucureşti, unde s-a discutat despre situaţia de la Maternitatea Giuleşti. Iritat de întrebările USR, Bădulescu şi-a ieşit din fire şi a înjurat-o pe Ciceală, lucru admis de acesta în procesul verbal.

Proces verbal
Proces verbal (Mihai Goţiu)