Dragnea şi Dăncilă, în vizită de "cunoaştere" la UDMR

Aşa cum anunţa Kelemen Hunor după consultările de la Cotroceni, liderii formaţiunii maghiare se vor întâlni cu Viorica Dăncilă, în prezenţa liderului PSD.
Kelemen Hunor(UDMR),
Kelemen Hunor(UDMR), (Florin Chirila/Epoch Times)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, şi Viorica Dăncilă, viitorul premier, vor avea o întâlnire, marţi, cu reprezentanţii UDMR, au declarat, pentru Mediafax, surse PSD. De altfel, Hunor anunţase după consultările organizate de Iohannis la Cotroceni că nu i-a putut transmite preşedintelui un punct de vedere nici pro nici contra numirii Vioricăi Dăncilă pe motiv că nu o cunoaşte, şi preciza că, dacă aceasta va fi validată de şeful statului, liderii UDMR se vor întâlni cu ea pentru discuţii.

Pe de altă parte, întrebat, luni, de corespondentul Mediafax, în ce măsură UDMR este interesată să intre la guvernare, Kelemen Hunor a negat un astfel de scenariu.

”Nu, este exclus. Nici nu există o astfel de solicitare, nici nu există o astfel de propunere, nici din partea noastră, nici din partea coaliţiei PSD – ALDE, lucrurile nu s-au schimbat. Nu se pune problema, nu există intenţie, nu există solicitare, pentru noi acest subiect nu există. În zilele următoare noi vom avea o întâlnire cu premierul desemnat, Viorica Dăncilă, şi vom lua o decizie, probabil pe 29 ianuarie, la întâlnirea grupurilor reunite ale UDMR din Parlament despre votul la investitură, dar asta este cu totul altceva. Dar nu discutăm despre guvernare, acest subiect nu există”, a spus Kelemen Hunor.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne