Dragnea, scos din puşcărie şi adus în faţa lui Dorneanu. Ce s-a întâmplat la CCR

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Epoch Times România)

Fostul lider PSD Liviu Dragnea, aflat în prezent la Penitenciarul Rahova, a fost scos săptămâna trecută din celulă şi dus la Curtea Constituţională, unde urma să fie discutată o excepţie de neconstituţionalitate ridicată de fosta sa soţie, Bombonica Prodana, privind calitatea funcţionarului public în sensul legii penale, informează Ziare.com, citând surse politice.

Dragnea a fost adus în sala de şedinţă în data de 4 iunie de agenţii din penitenciar. Potrivit sursei citate, în sală au fost prezenţi şeful CCR, Valer Dorneanu, magistratul asistent, procurorul de şedinţă, câţiva avocaţi şi public. Şedinţa CCR a fost online, restul judecătorilor erau în birourile lor şi au participat în sistem de video-conferinţă.

Cu toate că excepţia de neconstituţionalitate fusese ridicată de Bombonica Prodana în dosarul Angajărilor fictive la DGASPC Teleorman, nici ea nici avocaţii săi nu au fost prezenţi. Liviu Dragnea a fost prezent ca parte în procesul Angajărilor fictive la DGASPC Teleorman, şi avocata sa care a pledat cel mai mult.

La finalul şedinţei, CCR a respins excepţia de neconstituţionalitate ridicată de Bombonica Prodana.