Dragnea: Să ieşim din logica păguboasă a conflictelor. Se anunţă vremuri dificile care reclamă unitate

Se anunţă vremuri dificile la nivel european, astfel că trebuie să ieşim din logica păguboasă a conflictelor politice interne, să fim uniţi şi să ne pregătim pentru a apăra interesul naţional, a transmis şeful PSD Liviu Dragnea.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Florin Chirila/Epoch Times)

Preşedintele Klaus Iohannis nu are nevoie de un mandat din partea Parlamentului pentru a susţine poziţia României în faţa Uniunii Europene, dar asta nu trebuie să excludă o dezbatere care să unifice clasa politică în jurul interesului naţional, a declarat luni, pe pagina sa de facebook, liderul PSD Liviu Dragnea.

"Se anunţă vremuri dificile la nivel european, care reclamă unitatea între toţi românii. Nu e vorba doar de ce face preşedintele în relaţia cu oficialii europeni. Contează cum vor acţiona toţi decidenţii români: Guvernul, partidele politice, europarlamentarii români şi toţi ceilalţi care pot sprijini într-un fel sau altul interesul României la nivel European", a precizat Dragnea.

Potrivit liderului PSD, trebuie analizat fiecare scenariu privind viitorul Uniunii Europene şi să stabilim în mod clar cum vom reacţiona în fiecare caz.

"Să învăţăm de la cei care au făcut Marea Unire, al cărei centenar urmează să-l sărbătorim anul viitor. Să ieşim din logica păguboasă a conflictelor politice interne, să fim uniţi şi să ne pregătim pentru a apăra interesul naţional, pentru că nimeni altcineva nu o va face în locul nostru", a adăugat Dragnea.