Dragnea revine asupra declaraţiilor despre candidatura la prezidenţiale: Nu vă aşteptaţi la ceva spectaculos!

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Epoch Times România)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a susţinut miercuri, în Dolj, că anunţul său privind alegerile prezidenţiale a fost interpretat şi că interpretările au fost proaste, relatează Mediafax.

”Nu vă aşteptaţi la ceva spectaculos duminică seara”, a declarat Dragnea, după ce cu doar o zi înainte, întrebat dacă s-a hotărât să candideze la prezidenţialele din toamnă, liderul PSD anunţa că partidul se va pronunţa pe acest subiect duminică seară, după alegerile europarlamentare.

Am văzut după declaraţia mea, după interviul meu de ieri (marţi - n.r.) foarte multe comentarii. Sunt proaste comentariile. Eu nu am spus nimic altceva decât ce spun de luni de zile, anume că vom discuta, că vom prezenta punctul nostru de vedere privind candidatura la prezidenţiale după alegerile europarlamentare”, a declarat Liviu Dragnea, revenind asupra declaraţiilor făcute marţi.

Dragnea a mai adăugat că susţine în continuare ca alianţa PSD-ALDE să aibă un candidat comun.

”Cred că vom ajunge la acest rezultat. Aşa că nu vă aşteptaţi la ceva spectaculos duminică seara”, a concluzionat liderul social-democraţilor.

Reamintim că nu mai demult de ieri, întrebat dacă s-a hotărât să candideze la prezidenţialele din toamnă, Dragnea a declarat că PSD se va pronunţa pe acest subiect duminică seară, după alegerile europarlamentare.

Astăzi, chestionată de presă pe acest subiect la Bacău, Viorica Dăncilă a avut o atitudine reticentă, afirmând că nu ştie de vreo intenţie a lui Liviu Dragnea de a-şi anunţa candidatura la prezidenţiale şi că este convinsă că va exista o discuţie despre acest subiect în partid.

Redăm declaraţiile făcute de Dragnea marţi la Adevărul Live:

Jurnalist: V-aţi hotărât dacă o să candidaţi la prezidenţiale?

Dragnea: După alegeri. Chiar duminică seară o să anunţăm.

Jurnalist: Mai merită să te baţi pentru funcţia de preşedinte, la cum arată ea astăzi?

Dragnea: Dacă mă întreba acum un an cineva, spuneam că nu. Starea indusă în naţiune de către Iohannis îmi creează convingerea că bătălia pentru funcţia prezidenţială e foarte importantă. Eu nu sunt Cassandra. Încă 5 ani de zile, de tot ce s-a făcut bun se va alege praful. Trebuie făcute toate eforturile ca Iohannis să plece de la Cotroceni. Această funcţie devine importantă. PSD se va pronunţa duminică seară.