Dragnea râde de Iohannis: Reacţia la ameninţările lui Putin, de o violenţă rară. S-au dus la maraton

Lipsa de reacţie a preşedintelui Klaus Iohannis la ameninţările liderului de la Kremlin, Vladimir Putin, la adresa României, nu a rămas netaxată de social-democraţi. Liviu Dragnea a profitat de ocazie pentru a-l ironiza puţin pe şeful statului.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a ironizat, luni, lipsa de reacţie a preşedintelui Klaus Iohannis la adresa ameninţărilor preşedintelui rus Vladimir Putin.

"Reacţia statului român la ameninţările lui Putin a fost una de o violenţă rară. S-au dus la un maraton. Deci cred că Putin la ora asta şi tot Ministerul Apărării din Rusia se ascund pe undeva prin Siberia. S-au speriat foarte tare. O asemenea ameninţare cu maratonul este de o violenţă nemaîntâlnită şi nesperată inclusiv de noi.

Deci reacţie foarte puternică, adică toţi am fost mândri că am fost români şi că suntem conduşi atât de bine", a declarat Liviu Dragnea, răspunzând unei întrebări pe această temă, citat de Mediafax.

Liderul PSD face referire la faptul că soţia preşedintelui, Carmen Iohannis, a participat, sâmbătă, la un semimaraton la Sibiu pentru a susţine bebeluşii născuţi prematur. La eveniment a participat şi şeful statului care şi-a susţinut soţia de pe bicicletă.

Amintim că preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a avertizat România şi Polonia că s-ar putea afla în raza de acţiune a rachetelor ruse pentru că găzduiesc elemente ale sistemului antirachetă al Statelor Unite pe care Moscova îl consideră o ameninţare. Detalii aici.