Dragnea, pus în dificultate de presă. Scapă izbucnind: "Eu v-am spus, faceţi-vă procuror, sincer!"

Nemulţumit că a fost prins cu declaraţii care se bat cap în cap cu cele făcute în urmă cu doar două zile de ministrul Justiţiei, Liviu Dragnea a izbucnit dur la reportera care nu contenea să îi pună întrebări.
Liviu Dragnea (Presedinte PSD),
Liviu Dragnea (Presedinte PSD), (Florin Chirila/Epoch Times)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a izbucnit din nou în remarci iritate în dialogul cu presa, după ce a fost pus în dificultate de o întrebare. Mai exact, întrebat ce a discutat cu ministrul Justiţiei Tudorel Toader cu o zi înainte ca CCR să anunţe decizia care va permite schimbarea completelor de 5 judecători de la Înalta Curte şi reluarea multor procese aflate pe rol, Dragnea a susţinut că discuţia sa cu ministrul nu a avut legătură cu decizia Curţii.

„Nu a avut nicio legătură cu decizia Curţii. Sincer, chiar mi-e greu să înţeleg”, a declarat Liviu Dragnea.

În momentul în care reportera i-a atras atenţia că ministrul Justiţiei Tudorel Toader a declarat public că principalul subiect de discuţie a fost sesizarea vizând completurile de judecători făcută de Dăncilă la CCR, Liviu Dragnea a susţinut că el este „cel mai transparent om din România” şi că declaraţia lui Toader "este o ciudăţenie."

Redăm continuarea dialogului dintre Dragnea şi reporter:

Reporter: Domnul Toader v-a contrazis, domnule preşedinte. Tocmai ministrul Justiţiei a fost cel care a spus că acesta a fost subiectul de discuţie, ne-a spus public, despre decizia pe care trebuie să o dea CCR a doua zi. De aceea a venit la dvs.

Dragnea: Da, mă rog, e a doua ciudăţenie în materie. Ce să discut eu cu cineva despre o decizie care urmează să se ia?! Eu nu ştiu exact ce am spus. Dacă cumva a spus că am discutat, printre altele, şi de demersul făcut de dumnealui şi anume sesizarea de constatare a unui conflict, poate am discutat şi asta. Am discutat mai multe.

Reporter: Păi aţi discutat sau nu? Că nu mai înţelegem.

Dragnea: Eu v-am spus, faceţi-vă procuror, sincer. Cred că sunt cel mai urmărit şi cel mai cel mai transparent om din România, dar nu-mi puteţi cere să spun toate cuvintele pentru că nu mi le aduc aminte. Cine vine la mine trebuie să spun cum a fost îmbracat, cât a stat, ce a mâncat, ce a băut, ce a spus, s-a încruntat nu s-a încruntat, a zâmbit nu a zâmbit.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne