"Dragnea, Pieleanu şi ardeleanu...!", via Florin Cîţu

"Ăştia chiar ne iau de proşti! Cum mai poţi să foloseşti o manipulare aşa ieftină în 2017?", întreabă liberalul Florin Cîţu, după ce a apărut în presă un sondaj de opinie realizat de "una din casele de sondare a PSD-ului".
Florin Cîţu(PNL),
Florin Cîţu(PNL), (Florin Chirila/Epoch Times)

Partidele parlamentare se pregătesc să meargă luni la Palatul Cotroceni, unde se va negocia primul ministru, dar mai ales drumul României în următorii trei ani, a atras atenţia duminică, pe pagina sa de Facebook, senatorul PNL Florin Cîţu.

"Peste tot, în poll position, PSD ALDE. Lucrurile par sigure. Aşa o fi oare? Am văzut cu toţii un sondaj de opinie apărut la una din casele de sondare a PSD-ului. Ce nu pot să înţeleg este de ce PSD-ul a simţit nevoia să ne mai dea o petardă dacă sunt aşa siguri pe ei", a declarat Cîţu.

Senatorul PNL a ridicat public o serie de întrebări:

1. Cum naiba a apărut acest sondaj chiar înainte de negocierile pentru formarea noului guvern (înţeleg că nu a fost comandat de niciun partid politic)?

2. Cum de în acest sondaj PSD şi-a păstrat exact scorul din alegerile parlamentare? După toate tâmpeniile PSD-ului din ultimele 5 luni, "experţii" casei de sondare a opiniei publice au hotărât că PSD-ul nu pierde nimic. Nu am folosit "hotărât" greşit aici.

3. Cum de are PNL 30% în acest sondaj? Adică fix partidul care avea ceva putere să conteste sondajul primeşte un cadou de 10 procente să tacă din gură. Toată lumea mulţumită? Doar pentru un congres am câştigat 10 procente ? Păi hai să mai facem vreo 3 şi luăm guvernarea singuri. Pieleanu pare să fie soluţia cea mai uşoară să ajungi la guvernare.

4. De ce a pierdut USR procente? Altfel nu-i dădea adunarea "expertului"? A luat de la ei pentru că ei nu se supără!

5. Cum a crescut ALDE aşa rupt în două? De la Băsescu ştie toată lumea că nu poţi să furi. De la UDMR e de acord toată lumea să fure.

"Ăştia chiar ne iau de prosti! Cum mai poţi să foloseşti o manipulare aşa ieftină în 2017? Aşa cred ei că mulţumesc pe toată lumea? Dar eu sunt sigur că Preşedintele nu se duce după fentă (Sibiu e în ardeal). Concluzie: Atenţie! Presimt că după ce a înghiţit sondajul, hamsterul lui Liviu o să aibă câteva zile de indigestie", a precizat Cîţu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne