Dragnea: Oamenii nu mai au grija zilei de mâine. Mătuşile lui Codrin Ştefănescu merg acum frecvent la restaurant

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea, a susţinut, joi seară, că în România “oamenii nu mai au grija zilei de mâine, ca urmare a politicilor PSD şi le-a dat drept exemplu pe mătuşile secretarului general al PSD, Codrin Ştefănescu.

„Cheltuielile pentru recreere şi cultură, aproape s-au triplat. Oamenii, nu toţi, dar din ce în ce mai mulţi – asta ne-a interesat să-i ducem în clasa de mijloc - nu mai au grija zilei de mâine şi îşi permit să meargă la acţiuni de cultură, îşi permit să meargă în concedii”, a afirmat preşedintele PSD, citat de Digi24.

Liviu Dragnea a susţinut că, în ultimii doi ani, numărul de turişti a crescut în ţară cu 1,5 milioane, iar peste 4 milioane de români şi-au petrecut vacanţele în afara ţării, aceasta fiind o „dovadă clară” că românii “au avut bani, pentru că au crescut lefurile şi vor creşte în continuare”.

Liviu Dragnea a ţinut să aducă şi probe “din teren”, astfel că a menţionat cazul unor mătuşi ale lui Codrin Ştefănescu care-şi permit acum să meargă frecvent la restaurant.

„Vorbeam cu Codrin Ştefănescu aseară, când ne întorceam de la Giurgiu, şi spunea că are nişte mătuşi, doamne foarte educate, pregătite, foarte finuţe şi rasate care ani de zile nu ieşeau la restaurant şi de câteva luni de zile merg frecvent la restaurant împreună. Mănâncă ce mănâncă, beau un suc, beau o cafea. Şi au spus: ‘Acum începem să ne permitem, nu ne mai este frică de ziua de mâine, nu mai eşti obligată să alegi între medicamente şi mâncare, între mâncare şi facturi’”, a declarat Dragnea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne