Dragnea nu stă cu mâinile în sân la Rahova: Vrea să o "execute" pe procuroarea care l-a anchetat

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Aflat în prezent la Rahova, unde îşi ispăşeşte pedeapsa în dosarul Bombonica, fostul lider al PSD Liviu Dragnea a dat în judecată Inspecţia Judiciară, acţiunea sa vizând anularea unei rezoluţii prin care respectivul for a clasat una dintre plângerile făcute împotriva unor procurori DNA, relatează Ziare.com.

Acţiunea lui Liviu Dragnea a fost înregistrată la Secţia de contencios administrativ a Curţii de Apel Bucureşti şi încă nu a primit un termen de judecată.

Potrivit sursei citate, acesta este al doilea proces deschis de Liviu Dragnea la această secţie. În primul a avut câştig de cauză în faţa Înaltei Curţi, în problema tragerii la sorţi a completurilor de 5 judecători.

Surse judiciare au explicat că Dragnea a făcut la Inspecţia Judiciară mai multe sesizări împotriva procurorilor DNA care-l cercetau, atât a celor din dosarul Tel Drum, cât şi a celor din dosarul Angajărilor fictive la DGASPC Teleorman.

Articolul integral poate fi citit aici.

Potrivit Mediafax, care citează de asemenea surse judiciare, actuala plângere a lui Dragnea vizează o rezoluţie a Inspecţiei Judiciare prin care a fost clasată o plângere a fostului preşedinte PSD în legătură cu activitatea procurorului DNA Alexandra Lăncrănjan.

Inspectorii care au analizat plângerea lui Liviu Dragnea au ajuns la concluzia că nu există indicii privind săvârşirea unei abateri disciplinare, aşadar au dat soluţia de clasare.