Dragnea nu se lasă: Urmează un mare miting la Galaţi / Se anunţă contramanifestaţie: "Marş din oraşul nostru!"

Liviu Dragnea(Presedinte PSD),
Liviu Dragnea(Presedinte PSD), (Florin Chirila/Epoch Times)

După mitingul de la Iaşi, Liviu Dragnea şi-a notat pe agendă următoarea escală unde îşi va arunca ancora electorală: pe malul Dunării, la Galaţi. Mitingul este programat sâmbătă, 11 mai, de la ora 11:00, iar organizatorii se aşteaptă să fie cel puţin de anvergura celui de la Iaşi.

1. În Bereşti Meria s-a dat ordin, asistaţii sociali trebuie să vină la Galaţi să-l aplaude pe preşedintele cariat al PSD.

2. Toţi membrii PSD Galaţi şi simpatizanţii lor au fost sunaţi azi şi rugaţi să fie prezenţi sâmbătă la aplaudat.

3. În Tecuci toţi directorii de societăţi ale primăriei, şcoli, servicii, inclusiv spitalul municipiului Tecuci au fost puşi să trimită salariaţii vineri la mitingul condamnatului penal”, se arată pe pagina de Facebook Galaţiul nostru.

Sursa citată afirmă că, deşi la sfârşitul săptămânii trecute „au anunţat că mitingul va avea loc vineri, mobilizarea se face pentru ziua de sâmbătă”.

Simultan însă, societatea civilă se mobilizează pentru organizarea unei contramanifestaţii, sub deviza „Marş din oraşul nostru” şi promit că „va fi ca la Iaşi”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne