Dragnea: Nu există partid cu asemenea dragoste de ţară ca PSD. Trebuie să ne gândim bine ce facem cu România

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a lansat un nou atac furibund, vineri, în cadrul unui discurs susţinut în Dâmboviţa, la adresa Opoziţiei şi a preşedintelui Klaus Iohannis.

"Nu cred că există în alt partid o asemenea forţă interioară, o asemenea dragoste faţă de această ţară. Pentru că, dacă ar fi fost, am fi văzut-o cu toţii, dar din păcate nu există. Şi uitaţi-vă cu atenţie la discursul celor de dreapta, sunt discursuri xenofobe, sunt discursuri care se apropie de fascism. Ştiu că e un cuvânt greu, dar analizaţi cu atenţie şi atitudinea şi vorbele şi acţiunile. Trebuie să ne gândim foarte bine ce vrem să facem cu România, trebuie să se gândească toţi dacă vrem ca România să fie preluată de această 'Coaliţie pentru Sărăcirea Românilor', cu Iohannis, cu Cioloş, cu USR, cu PNL, cu Ponta şi cu alţi acoperiţi. E foarte important să ne gândim. Nu e vorba de mine sau de dvs. (social-democraţii - n.r.), e vorba de această ţară şi despre generaţiile care vor veni", a declarat Dragnea.

Liderul PSD pretinde că opoziţia va distruge România dacă ajunge la guvernare.

"Au spus că vor desfiinţa legea salarizării, tot ei spun că România nu poate susţine acest sistem de pensii, şi a spus-o Iohannis de o sută de ori. Ce înseamnă asta? Că vor să blocheze şi să anuleze şi legea pensiilor, că vor să blocheze şi să anuleze şi legea salarizării si programele de dezvoltare locală. Ca să facă, de fapt? Să o readucă acolo de unde am preluat-o noi, o ţară care era deja pregătită de Cioloş să se ducă din ce în ce mai jos, din ce în ce mai jos, să fie din ce în ce mai supărată şi divizată, ca să fie făcută cadou, să nu mai existe în România un lider politic nebun, iresponsabil, care să-şi rişte libertatea şi să spună: 'nu, nu suntem de acord să vă dăm resursele noastre pe degeaba'. Să nu mai fie nimeni care să spună: 'avem şi noi dreptul la acest mic colţ de lume al nostru pe care ni l-a dat Dumnezeu şi în care vrem să trăim şi să fim respectaţi măcar la nivelul vostru", a precizat Dragnea.

În acelaşi timp, preşedintele PSD a afirmat că nu are de gând să cedeze în faţa "forţelor obscure" care - susţine el - şi-ar dori să îl vadă "la puşcărie" sau chiar "omorât".

"Vă spun ceva: nu am de gând să cedez un milimetru, indiferent ce mi se întâmplă, vreau să mi se întâmple stând în picioare. Partidul ăsta este mult prea puternic faţă de cum cred alţii", a punctat Dragnea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne