Dragnea: Nu am înţeles de ce a încălecat Pop pe manualele de sport, în loc să spună că le-a găsit acolo

Liderul PSD, Liviu Dragnea, nu pare tocmai încântat de prestaţia colegului său Liviu Pop în fruntea ministerului Educaţiei.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Florin Chirila/Epoch Times)

Ministrul Educaţiei, Liviu Pop, trebuie să uite de la ce sindicat a plecat, pentru că toate sindicatele trebuie tratate în mod egal, a atras atenţia marţi seară, la România Tv, preşedintele PSD Liviu Dragnea.

"Ce n-am înţeles eu - de ce a încălecat pe manualele de sport încercând să justifice ceva greu de justificat, în loc să spună că le-a găsit acolo? (...) Nu vreau să intru mai mult în detaliile astea. De asemenea, cred că ar fi foarte bine pentru Liviu Pop şi sănătos să uite de la ce sindicat a plecat. Toate sindicatele trebuie tratate în mod egal, nu unul mai susţinut decât alţii.

Preventiv, ca nu cumva să facă chestia asta, că nu e bine pentru sănătate. Pe de altă parte, situaţia în minister nu e roză, se perpetuează de ani de zile. Noi de ani de zile avem aceeaşi problemă - vine toamna, nu avem manuale. Noi am venit să reparăm nişte lucruri şi înţeleg că încearcă să le repare. E un om bine intenţionat", a declarat Dragnea, citat de Agerpres.