Dragnea nu a fost uitat de fanii săi din Teleorman. Ce i-au urat aceştia pe Facebook

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Epoch Times România)

Fanii fostului lider PSD Liviu Nicoale Dragnea, actualmente deţinut în Penitenciarul Rahova, au arătat că nu şi-au uitat „idolul”. Pe pagina de Facebook a organizaţiei PSD Teleorman au apărut, vineri, o serie de mesaje cu urarea „La mulţi ani!” sau mesaje de mulţumire adresate ex-liderului suprem al social-democraţilor.

Fenomenul a fost remarcat de publicaţia Liber în Teleorman:

Un fan al deţinutului Liviu Dragnea îi urează să aibă putere să depăşească această „perioadă urâtă”: „La mulţi ani şi multă sănătate domnule preşedinte. Să aveţi putere să treceţi peste această perioadă urâtă".

„La mulţi ani şi multă sănătate domnule preşedinte Liviu Dragnea! Dumnezeu să vă întărească şi să vă binecuvinteze cu linişte şi răbdare sufletească să ieşiţi cit mai repede din acel loc pe care nu-l meritaţi. Sunteţi un adevărat patriot român. Acest sistem de represiune care adversarii politicii îl practică ne întoarcem în urmă cu 50 de ani. România din păcate este condusă pe un drum greşit. Vă mulţumim pentru tot ce aţi făcut pentru noii români. Tot respectul!”, se arată într-un alt mesaj.

"Domnule Nicolaie, recunoştinţa este cel mai greu lucru. Ai mărit pensiile la peste 5 milioane de pensionari, salariul la aproape 3 milioane cu salariul minin, la peste un milion de bugetari, ai triplat salariile medicilor, ai dublat salariul asistenţilor medicali şi… cu ce fervoare te înjură mulţi, recunoştinţa este cel mai greu lucru. La mulţi ani cu sănătate, Dumnezeu cu tine şi iartă-i, că nu ştiu ce fac!”, precizează alt cetăţean.

Printre mesajele fanilor, administratorii paginii au lăsat şi câte unul rătăcit de genul „La mulţi ani în puşcărie?” sau „Mulţi ani de pârnaie!"

Reamintim că Dragnea a ajuns la Rahova după ce a fost condamnat definitiv la 3 ani şi şase luni de închisoare în dosarul Bombonica. Pe 27 mai, instanţa supremă l-a condamnat definitiv pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Liviu Dragnea, prin influenţa pe care o avea în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, a contribuit la menţinerea în funcţie la DGASPC Teleorman a două angajate - Anisa Niculina Stoica şi Adriana Botorogeanu - care de fapt nu se prezentau, ci îşi desfăşurau activitatea la sediul Organizaţiei PSD Teleorman.