Dragnea neagă că a vrut să-şi serbeze ziua de comemorarea morţilor din Colectiv

Presa şi online-ul au vuit că liderul PSD îşi serbează ziua în club chiar la data comemorării morţilor din Colectiv. Inclusiv deputaţii PSD au confirmat informaţia. Cu toate acestea, Liviu Dragnea neagă faptul că intenţiona să-şi serbeze aniversarea.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Florin Chirila/Eooch Times)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a susţinut că reuniunea de luni a colegilor săi deputaţi social-democraţi la Clubul Floreasca din Bucureşti nu a fost prilejuită de celebrarea zilei sale de naştere ci o fost vorba de o întâlnire de socializare, parlamentarii PSD întâlnindu-se frecvent în acest scop.

"N-a fost dată în cinstea zilei mele de naştere, ziua mea a fost sâmbătă şi asta e, m-am născut şi eu odată pe 28 octombrie. În fiecare luni, cam în fiecare luni, colegii deputaţi sau colegii senatori se întâlnesc, de obicei la Floreasca, pentru socializare. S-au întâlnit şi astăzi. Am înţeles că este şi ziua lui Gabi Petrea. Mai mult decât să spun că am fost aici, sincer, nu am ce să spun", a declarat Dragnea, citat de Agerpres, la finalul discuţiilor purtate luni seară între liderii coaliţiei de guvernare la Vila Lac 1.

Declaraţiile lui Dragnea au venit ca răspuns la o întrebare a presei care a dorit să afle de ce liderul PSD nu a mers la reuniunea din Clubul Floreasca, desfăşurată în paralel cu discuţiile din coaliţie, reuniune despre care inclusiv deputaţi social-democraţi au admis că este ocazionată de aniversarea şefului lor de partid.

Reamintim că presa şi online-ul au vuit despre faptul că Dragnea îşi serbează ziua în club chiar pe 30 noiembrie, dată când sunt comemoraţi morţii din Colectiv. Scopul "serii de socializare" din clubul Floreasca a fost confirmat chiar de colegii lui Dragnea:

"Suntem cu toţii, membrii grupului PSD din Cameră, invitaţi alături de domnul preşedinte la o întâlnire prilejuită de ziua domniei sale, fapt care ne dă posibilitatea să-i spunem direct La Mulţi Ani!, dacă prin alte mijloace am făcut-o fiecare (...) Nu vom merge acolo să dănţuim în vreo horă. Putem să ne întâlnim şi cu sobrietatea necesară momentului respectiv", a explicat preşedintele Comisiei de Muncă din Camera Deputaţilor, Adrian Solomon, citat de Mediafax.

Revenind la Dragnea, acesta a fost întrebat ieri şi dacă i se pare potrivit faptul că deputaţii PSD s-au întâlnit la o masă în momentul în care se împlinesc doi ani de la tragedia din clubul Colectiv.

"Nu vreau să comentez asta. Îmi daţi voie să merg acasă? Dacă am dreptul ăsta... certaţi-mă şi pentru asta!", a declarat Dragnea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne