Dragnea, la Antena 3: Iohannis, cel mai mare mut pe care l-a produs politica, a început să facă zarvă

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Epoch Times România)

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a lansat un nou atac dur, joi seară, la Antena 3, împotriva preşedintelui Klaus Iohannis, "cel mai mare mut pe care l-a produs politica", ce a început acum "să facă mare zarvă", ca să mai strângă nişte voturi pentru Opoziţie.

"Iohannis şi partidele care îl susţin au avut o singură linie de comunicare - să înjure PSD şi pe mine. Avem un ghid pentru militanţi, unde le-am trecut colegilor ce am făcut noi, cu cifre, comparaţii. Ei cred că au: prima pagină - înjurături de mamă, a doua pagină - înjurături de tată, a patra - de familie, a cincea - combinat. Au căutat orice ca să poată să aducă voturi pentru PNL, pentru USR (...) şi au făcut, cu referendumul, cred că e evident pentru orice om cât de cât informat că acest referendum e o mascaradă a lui Iohannis care nici măcar nu ştie întrebările. Adică, să convoci un referendum naţional înseamnă că tu, ca preşedinte, simţi că e o problemă pe care poporul trebuie să se pronunţe... ai rumegat-o. El a rumegat-o doi ani... Cât de serios poţi să fii să nu ştii nici întrebările. Ce au mai adăugat, veniţi la vot ca să votaţi cu PNL, USR, PRO România, nu vă spunem ce facem cu el da' îi dăm pe ăştia jos", a declarat Dragnea.

Întrebat de Mihai Gâdea dacă aceasta "este miza", liderul PSD a replicat:

"Eu am obsesia asta... Primul lucru după alegeri a fost să îl cheme pe Tăriceanu, să îi spună să facă o majoritate cu ceilalţi şi de atunci nu are în cap decât lucrul acesta. A discutat cu foşti membri PSD. Au făcut majorităţi în mintea lor. Şi de atunci face doar asta. A vorbit cu oameni din PSD dar majoritate a fost şi va rămâne stabilă şi majoritatea PSD-ALDE a fost şi va rămâne stabilă şi va implementa programul de guvernare. A început deodată Iohannis, care e cel mai mare mut pe care l-a dat politica, să facă mare zarvă - înjură, jigneşte, minte, doar să creeze un zgomot, doar - doar va convinge nişte oameni să voteze nu pentru că sunt bune acele partide. Tentaţia a fost şi la noi să răspundem cu aceeaşi monedă dar am hotărât să ne vedem mai departe de programul de guvernare. Ne-am ferit să aruncăm şi noi şi mai mult venin şi ură în societatea românească care în visul lui Iohannis trebuie să fie dezbinată".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne