Dragnea, ironic la adresa Parchetelor: Ar trebui să se ocupe de ce se întâmplă în vămi în loc să-şi facă o prioritate din Brazilia

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Florin Chirila/Eooch Times)

Parchetele din România ar trebui să se ocupe şi de ce se întâmplă în vămi cu importurile de legume, fructe şi carne, a declarat luni liderul PSD, Liviu Dragnea. Intrat în centrul unui uriaş scandal mediatic în urma investigaţiilor publicate de Rise Project - investigaţii ce s-au lăsat şi cu dosare penale - Dragnea a ţinut să adauge, ironic, că “sigur nu e o chestiune atât de importantă ca Brazilia”.

Reacţia liderului PSD a venit după ce i s-a pus o întrebare vizând o afirmaţie a Laurei Codruţa Kovesi, care a declarat într-un interviu acordat ziare.com că “o să ne continuăm treaba, cât vor vom fi lăsaţi, pentru că noi ne luptăm cu mafia”, relatează hotnews.ro

“Nu stiu ce viziune au procurorii- şefi", a răspuns Dragnea, adăugând că ar trebui să fie anchetaţi cei care scot bani din România.

Preşedintele PSD şi-a continuat discursul vorbind despre mafia din cele două categorii de import, legume-fructe şi carne şi produse din carne, şi a acuzat că nu a văzut nicio anchetă serioasă legată de ceea ce se întâmplă în vămi.

“N-am văzut o anchetă serioasă cu ce se întâmplă în vămi, de ce cele 14 scanere nu mai merg”, a declarat liderul PSD, acuzând că acestea tot sunt lovite de camioane şi stricate iar piesele de schimb vin greu.

“Sigur nu e o chestiune atât de importantă ca Brazilia”, a precizat, ironic, Dragnea, făcând referire la seria de investigaţii Rise Project privind afacerile pe care le-ar avea în ţara cu pricina.