Dragnea: Iohannis e un fel de lup moralist. Consultăm oameni cu calităţi extrasenzoriale să aflăm ce gândeşte

Primul social-democrat al ţării, Liviu Dragnea s-a arătat nemulţumit de faptul că preşedintele Klaus Iohannis nu se consultă cu puterea înainte să participe la Consiliul European.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Florin Chirila/Epoch Times)

Preşedintele Klaus Iohannis ar trebui să se consulte cu Guvernul şi cu Parlamentul înainte să participe la sesiunile Consiliului European, a afirmat miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, liderul PSD Liviu Dragnea.

"Deci acolo se discută despre chestiuni care ţin foarte mult de economia României, de măsuri economice, de măsuri care sunt în zona guvernamentală şi unele în zona parlamentară. Noi stăm tot timpul şi, când preşedintele merge la astfel de întâlniri, începem să facem analize, evaluări, consultăm oameni cu calităţi din astea extrasenzoriale, adică dom'le cam ce spune, cam ce-ar putea să spună, poate reuşim să aflăm de acolo cam ce gândeşte, că poate se întoarce şi noi trebuie să luăm nişte decizii şi nu ştim, că nici după ce se întoarce nu aflăm, deci este un fel de lup moralist.

Dacă noţiunea de mandat pe care ar trebui să îl ceară de la înălţimea funcţiei respective este prea mult, atunci măcar o consultare, adică niciun om, indiferent ce capacitate are, şi are o capacitate inimaginabilă, nu le poate şti pe toate şi atunci e bine să te consulţi, cu un Guvern, cu un Parlament, pentru că acolo trebuie să vorbeşti ceva... sau dacă vrei să mergi să nu vorbeşti, atunci e de înţeles. Adică doar să mergi şi să spui: sunt de acord...", a declarat Dragnea.

Întrebat de presă dacă dincolo de aceste ironii, mai face vreun demers oficial care îl vizează pe preşedinte, liderul PSD a replicat:

"Ce să mai facem dom'le, am făcut demersuri de m-am săturat, deci noi ne facem treaba la Parlament, Guvernul îşi face treaba. O să ne ajutaţi voi (presa - n.r.) foarte mult să aflăm cam ce se discută acolo cam ce gândeşte şi cam ce a gândit şi mergem mai departe."

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne