Dragnea: În 26 de ani s-a furat peste tot, s-au risipit miliarde peste miliarde de euro

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Eugen Horoiu/Epoch Times)

În 26 de ani s-a furat peste tot, s-au risipit miliarde de euro, din hoţie şi dorinţa de a guverna pentru mâine, a declarat duminică seara, la Realitatea TV, preşedintele PSD Liviu Dragnea.

"În 26 de ani, s-a furat peste tot. Nu am reuşit să facem o autostradă de la un capăt al ţării la altul, din mai multe motive. În primul rând, s-au furat mulţi bani. S-au risipit miliarde de euro", a afirmat Dragnea, citat de News.ro.

În opinia liderului PSD, mai sunt şi alte motive pentru care lucrurile nu au mers bine în ţara noastră cum ar fi incompetenţa, frica şi lipsa de rânduială în ceea ce înseamnă organizarea bugetului.

"În România s-au risipit banii, s-au risipit miliarde peste miliarde de euro, din hoţie, prostie, lipsă de strategie şi coerenţă, şi dorinţa de a guverna pentru mâine", a punctat Dragnea.

Şeful social-democraţilor susţine că guvernarea Năstase a fost prima cu nişte obiective pe termen mediu.

"A fost o încercare bună în perioada 2000-2004, în guvernarea Năstase, care a fost primul guvern cu nişte obiective pe termen mediu. Dacă ar fi rămas la guvernare, ar fi fost puse în practică", a explicat Dragnea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne