Dragnea îi dă din nou cu "oculta" care "parazitează" justiţia: Odată stârnit cuibul de viespi, vom putea să îl stârpim

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Epoch Times România)

Prezent joi seara la Antena 3, Liviu Dragnea a lansat un nou atac la adreasa justiţiei şi a lui Iohannis, profitând de o minge ridicată la fileu de analistul Alex Coită, invitat şi el la emisiunea lui Gâdea. Cum Coită a ţinut să-şi exprime aprecierea faţă de ceea ce a făcut PSD în materie de Justiţie, susţinând că social-democraţii au reuşit să stârnească un adevărat cuib de viespi, Dragnea a ridicat mingea pentru a acuza grave nereguli în justiţie. Mai mult, Dragnea a valorificat ocazia pentru a se prezenta drept un luptător pentru justiţie curată care plăteşte scump lupta sa.

"Ştiam anumite lucruri şi bănuiam alte lucruri. Dar, niciodată nu am avut dimensiunea nenorocirilor generate de această structură ocultă care a parazitat sistemul de justiţie din România. (...) Mii de magistraţi urmăriţi, mii de magistraţi cărora li s-au început dosare penale din oficiu, mii de magistraţi ascultaţi, asta a avut ca urmare şantajul, presiunea, ofiţeri SRI care mergeau la parchete, câmpul tactic, în instanţe. (..) Noi am hotărât ca binomul să fie distrus.

Nu regret, domnul Coită, cu toate că mi-am asumat riscul aproape suprem. Nu regret, pentru că odată stârnit cuibul de viespi, vom putea să îl stârpim cu toată protecţia din exterior, a lui Iohannis şi a altor hastagişti moralişti.

Ce a produs acest sistem? Procurorul Republicii, torţionar, (Lazăr n.r.), acel om să fie ţinut în braţe de nişte ONG-uri care dădeau premii, medalii... aici e de discutat foarte mult dar nu m-aş duce foarte mult pe acest subiect", a declarat Dragnea.

Declaraţiile şefului PSD vin în contextul în care Înalta Curte urmează să pronunţe curând sentinţa defintivă în dosarul Bombonica, dosar în care Dragnea a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare de instanţa de fond. Liderul PSD a fost condamnat la închisoare, dar cu suspendare, şi în dosarul fraudării referendumului din 2009.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne