Dragnea i-o coace lui Liiceanu: îi va face plângere penală pentru declaraţiile de la Bruxelles

Nemulţumit că filozoful Gabriel Liiceanu l-a portretizat la Bruxelles drept un atacator al Justiţiei şi instituţiilor anticorupţie, Dragnea anunţă că îi va face plângere penală acestuia.
Liviu Dragnea(Presedinte PSD),
Liviu Dragnea(Presedinte PSD), (Florin Chirila/Epoch Times)

Nemulţumit că filozoful Gabriel Liiceanu l-a acuzat, în Parlamentul European, că le-a pus gând rău şefei DNA şi Procurorului General, liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat că, deşi nu este "reclamagiu de profesie", ia în calcul să depună, în zilele următoare, o plângere penală scriitorului, relatează digi24.ro.

Întrebat în cât timp va depune plângerea penală, preşedintele Camerei Deputaţilor a spus că "în câteva zile".

"Eu am foarte mari rezerve să fac plângeri mari penale. Eu nu sunt reclamagiu de profesie, de asta spun: mă gândesc foarte serios. Poate omul a citit un text livrat de cineva", a declarat Liviu Dragnea, citat de News.ro., la un post de televiziune.

Reamintim că înainte de plângerea penală, Liviu Dragnea i-a trimis, miercuri, o scrisoare preşedintelui Comisiei LIBE din Parlamentul European, Claude Moraes, în care îl acuză pe Liiceanu de declaraţii false.

Supărarea lui Dragnea a fost stârnită de faptul că miercuri, în cadrul dezbaterii pe tema situaţiei generate de adoptarea OUG 13 organizate în cadrul Comisiei pentru libertăţi civile, justiţie şi afaceri interne (LIBE) a Parlamentului European, Liiceanu a susţinut că "Liviu Dragnea, şeful PSD şi actualul preşedinte al Camerei, precum şi colegii lui de partid şi coaliţie, pentru a scăpa de puşcărie şi pentru a-şi salva averile, nu s-ar da înapoi de la nimic."

”Iată declaraţia explicită a şefului PSD rotită la un post de televiziune săptămâna trecută: «Trebuie să ne concentrăm pe demiterea procurorului şef al DNA, pe demiterea doamnei Kovesi»”, a afirmat între altele Liiceanu, Dragnea susţinând ulterior că această declaraţie e falsă.

Discursul integral al lui Liiceanu poate fi citit aici

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne