Dragnea: Guvernul ipotetic PSD-PNL din 2017 s-ar rupe în câteva luni

Guvernul potenţial sau ipotetic PSD-PNL din 2017 ar fi în oglindă guvernul PSD-PDL din 2009, care, în câteva luni de zile, se rupe, este de părere preşedintele social-democraţilor Liviu Dragnea.
Liviu Dragnea(Presedinte PSD)
Liviu Dragnea(Presedinte PSD) (Florin Chirila\Epoch Times)

PSD nu va guverna sub nicio formă alături de PNL în cazul unui scor sub 40% în alegeri, la fel cum nu se va asocia nici cu maghiarii de la UDMR, a declarat recent, la un post de televiziune, liderul social-democraţilor Liviu Dragnea, care susţine că partidul său doreşte să obţină o majoritate parlamentară alături de ALDE.

"Asta este dorinţa noastră legitimă, ca, la aceste alegeri, noi, împreună cu ALDE, să putem avea o majoritate în Parlament şi să facem majoritatea guvernamentală, respectiv guvernul cu colegii de la ALDE. UDMR? Categoric nu. Nu putem guverna cu PNL, şi aici nu e vorba nici de aroganţă, nu e vorba nici de răutate, nici de duşmănie. Este vorba despre pragmatism", a declarat Dragnea.

Potrivit liderului PSD, România are nevoie în următorii ani de un guvern stabil, un guvern coerent şi un program de guvernare sănătos, care să producă o creştere economică şi să aibă continuitate în actul de guvernare.

"Guvernul potenţial sau ipotetic PSD-PNL din 2017 ar fi în oglindă guvernul PSD-PDL din 2009, care, în câteva luni de zile, se rupe. Asta înseamnă că ne batem joc de oameni, toate speranţele tuturor celor care votăm în decembrie o să fie aruncate la coş, pentru că o să ne certăm după câteva luni de zile de ce nu există compatibilitate absolut deloc între actuala structură de conducere a celor de la PNL şi cei din PSD", a afirmat Dragnea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne