Dragnea face pe reporterul: A întrebat-o pe Dăncilă dacă i-a mai cerut Iohannis demisia când a fost la Cotroceni

Viorica Dancila
Viorica Dancila (Mihut Savu / Epoch Times)

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a ţinut să pozeze în reporter în timpul unei conferinţe de presă care a avut loc la Palatul Parlamentului şi a întrebat-o pe premierul Viorica Dăncilă dacă i-a mai cerut demisia şeful statului Klaus Iohannis la întâlnirea de la Palatul Cotroceni.

"Nu, domnule preşedinte, nu mi-a mai cerut demisia, dar mi s-a părut inoportună chiar cererea demisiei de către domnul preşedinte şi i-am spus acest lucru domnului preşedinte. Nu, a fost o discuţie din punct de vedere al preşedintelui şi din punct de vedere al prim-ministrului, un prim-ministru care are un program de guvernare în care avem şi un capitol legat de politică externă, pe care l-a votat Parlamentul României şi pe care Ministerul Afacerilor Externe şi Guvernul trebuie să-l pună în practică", a fost replica premierului Dăncilă la întrebarea şefului PSD.

Întrebarea lui Dragnea vine în contextul în care în ultimele două săptămâni, preşedintele Klaus Iohannis i-a cerut deja de două ori demisia din funcţie prim-ministrului Viorica Dăncilă.

Reamintim că preşedintele Klaus Iohannis a avut marţi, la Palatul Cotroceni, consultări cu premierul Dăncilă, în urma invitaţiei adresate şefului Guvernului pentru clarificarea unor aspecte care ţin de politica externă a ţării noastre, inclusiv tema relocării ambasadei României din statul Israel.

La întâlnirea respectivă au mai participat viceprim-ministrul pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, Ana Birchall, şi ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne