Dragnea face pe reporterul: A întrebat-o pe Dăncilă dacă i-a mai cerut Iohannis demisia când a fost la Cotroceni

Viorica Dancila
Viorica Dancila (Mihut Savu / Epoch Times)

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a ţinut să pozeze în reporter în timpul unei conferinţe de presă care a avut loc la Palatul Parlamentului şi a întrebat-o pe premierul Viorica Dăncilă dacă i-a mai cerut demisia şeful statului Klaus Iohannis la întâlnirea de la Palatul Cotroceni.

"Nu, domnule preşedinte, nu mi-a mai cerut demisia, dar mi s-a părut inoportună chiar cererea demisiei de către domnul preşedinte şi i-am spus acest lucru domnului preşedinte. Nu, a fost o discuţie din punct de vedere al preşedintelui şi din punct de vedere al prim-ministrului, un prim-ministru care are un program de guvernare în care avem şi un capitol legat de politică externă, pe care l-a votat Parlamentul României şi pe care Ministerul Afacerilor Externe şi Guvernul trebuie să-l pună în practică", a fost replica premierului Dăncilă la întrebarea şefului PSD.

Întrebarea lui Dragnea vine în contextul în care în ultimele două săptămâni, preşedintele Klaus Iohannis i-a cerut deja de două ori demisia din funcţie prim-ministrului Viorica Dăncilă.

Reamintim că preşedintele Klaus Iohannis a avut marţi, la Palatul Cotroceni, consultări cu premierul Dăncilă, în urma invitaţiei adresate şefului Guvernului pentru clarificarea unor aspecte care ţin de politica externă a ţării noastre, inclusiv tema relocării ambasadei României din statul Israel.

La întâlnirea respectivă au mai participat viceprim-ministrul pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, Ana Birchall, şi ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne