Dragnea: Evaluările oficiale arată că au fost 25.000 de oameni la protestul din Capitală

O mare de lumini a strălucit sâmbătă seară în Parlament, când zecile de mii de protestatari au aprins lanternele telefoanelor mobile. Dinspre Dragnea, numărul protestatarilor s-a văzut însă mult mai mic, cam la o treime, un sfert din cel real.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Florin Chirila/Eooch Times)

"Evaluările oficiale" arată că la protestul de sâmbătă seara din Bucureşti au fost prezenţi "25.000" de oameni, a declarat luni liderul PSD, Liviu Dragnea, în condiţiile în care zeci de mii de oameni - chiar peste 100.000 potrivit unor estimări - s-au revărsat sâmbătă pe străzile Capitalei, cerând coaliţiei PSD-ALDE să înceteze atacul asupra Justiţiei.

Întrebat de un ziarist cum comentează protestul împotriva corupţiei la care au participat 75.000 de oameni, Dragnea a răspuns: "Unde?", relatează Hotnews. Când jurnalistul i-a răspuns că se referea la protestul din Bucureşti, liderul PSD a replicat:

"Evaluările oficiale arată 25.000, dar nu asta e foarte important", a replicat şeful PSD, care a precizat că respectă "orice formă de protest în limite nonviolente".

"Încercăm să ducem programul de guvernare şi să executăm mandatul" în condiţiile în care PSD a fost "votat de câteva milioane de români", a adăugat Liviu Dragnea.

Reamintim că sâmbătă Piaţa Constituţiei s-a umplut de românii porniţi în marş de la Universitate spre Parlament. Mulţi dintre participanţi au fost români veniţi din alte oraşe ale ţării sau chiar din Diaspora, care s-au aşternut la drum pentru a cere PSD şi ALDE să nu mai atenteze la independenţa Justiţiei şi să nu modifice codurile penale în favoarea corupţilor.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne