Dragnea: Eu am luat decizia să anulăm marele miting din Capitală

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Epoch Times România)

Aflat joi într-o vizită în judeţul Dolj, preşedintele PSD Liviu Dragnea a susţinut că el este cel care a luat decizia ca marele miting programat în Bucureşti să fie anulat.

"Orice miting este important. Eu am luat decizia ieri, după ce am discutat cu toţi colegii care se pregătiseră să vină în Bucureşti şi am spus că cel mai important pentru noi este că în ultima săptămână, în fiecare zi, în fiecare seară, să stăm în dispozitivele de campanie, să discutăm cu oamenii. Decât să aducem 100.000 de oameni la Romexpo într-un miting care, sigur, e important, dar este cu o zi înainte de a se termina campania, mai bine preferăm să rămânem în oraş. Am fi vrut să îl facem în weekend, numai că ne-am trezit târziu, weekendul e ocupat de PNL şi USR, iar să îl facem tot în weekend în altă parte a Bucureştiului, înseamnă că blocam tot oraşul", a declarat Dragnea, citat de Agerpres.

Reamintim că PSD a decis să anuleze mitingul anunţat pentru miercurea viitoare la Romexpo, miting unde social-democraţii sperau să adune peste 100 de mii de oameni. Surse din PSD au declarat că sunt probleme cu asigurarea transportului din judeţe şi că mai mulţi primari de sector şi-ar fi exprimat reţinerea faţă de organizarea mitingului. Detalii aici.

"Le este frică, de fapt. Frică de români, inclusiv de cei pe care îi obligă să traverseze ţara cu autobuzele de partid ca să stea la cheremul lui Dragnea. E bine că a intrat frica în infractori. În ultimii doi ani nu au arătat niciun respect pentru români. Tot ce au făcut a fost să apere hoţia. România şi românii se trezesc. Vine în curând momentul să plătească pentru toate nenorocirile din ultimii ani", a reacţionat liderul USR Dan Barna la vestea că mitingul PSD din Capitală a fost anulat.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne