Dragnea, după ce a fost expus de Rise Project: "Cred că ar trebui făcută o plângere!"

"Dat de gol" de Rise Project cum că ar fi cerut organizarea unor contramanifestaţii în perioada protestelor #rezist - demers ce s-ar fi putut lăsa cu bătăi şi sânge în stradă - Dragnea invocă secretul corespondenţei şi susţine că ar trebui făcută plângere.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Florin Chirila/Epoch Times)

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a susţinut că ar trebui făcută o plângere după ce site-ul de investigaţii Rise Project a publicat mai multe conversaţii din care reiese că lideri PSD doreau organizarea unor contramanifestaţii ca replică la protestele stârnite de adoptarea "noaptea, ca hoţii" a OUG 13. Motivul? Violarea "secretului corespondenţei."

"Eu aş vrea să văd dacă acele conversaţii sunt adevărate, cred că ar trebui făcută o plângere (…) secretul corespondenţei trebuie respectat", a declarat Dragnea, citat de Hotnews, întrebat fiind de ziarişti cum comentează aceste dezvăluiri.

"PSD are vreo 12 grupuri pe whatsapp (…) Suntem un partid foarte deschis şi colaborăm din interior cu toate serviciile", a mai adăugat, ironic Dragnea.

Liderul PSD a mai susţinut că nu a fost de acord ca oamenii să fie organizaţi ca să iasă în stradă pentru contramanifestaţii, aceasta în condiţiile în care din mesajele publicate de Rise Project reiese exact contrariul.

"Vorbiţi deja din seara asta cu preşedinţii de organizaţii să ne pregătim de un miting pentru apărarea României”, îi transmitea Liviu Dragnea, potrivit Rise Project, colegului sau Marian Neacşu.

Articolul Rise Project poate fi citit aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne