Dragnea, după ce a dizolvat conducerea PSD Ilfov: S-a întâmplat ceva imposibil de acceptat, toţi parlamentarii şi-au dat demisia

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a explicat motivul pentru care Comitetul Executiv Naţional a decis să desfiinţeze conducerea PSD Ilfov, şefa acestei filiale fiind Gabriela Firea.
Liviu Dragnea (Preşedinte PSD);
Liviu Dragnea (Preşedinte PSD); (Florin Chirilă/Epoch Times)

Ieşit în conferinţă de presă după un CExN cu scântei, unul în care Gabriela Firea a rămas fără funcţiile importante în PSD, Liviu Dragnea a explicat că a desfiinţat conducerea PSD Ilfov pentru că în respectiva organizaţie s-a întâmplat ceva de neacceptat.

"La PSD Ilfov s-a întâmplat ceva imposibil de acceptat, toţi parlamentarii şi-au dat demisia din partid. Doamna Gabriela Firea a spus că nu ştie despre asta şi a aflat ulterior. Toţi alţi colegi au spus că parlamentarii nu ţineau neapărat să îşi dea demisia dar li s-a cerut. A fost o acţiune de neacceptat pentru că e cel mai grav lucru pe care poate să îl facă o conducere a unei organizaţii judeţene, să le ceară, să-i împingă, să le sugereze unor parlamentari să îşi dea demisia din partidul care i-a propulsat în acele poziţii, punând sub semnul întrebării majoritatea în votul pe proiectele legislative ale partidului. Aşadar s-a dizolvat conducerea PSD Ilfov, şi se va propune o conducere interimară care să reorganizeze activitatea", a declarat Dragnea.

Liderul PSD a mai precizat că s-a propus de asemenea ca Gabrielei Firea să i se retragă şi funcţia de vicepreşedinte PSD dar aceasta şi-a dat demisia singură.

"Am discutat şi despre posibilitatea reală ca aceste dispute, majoritatea dintre ele fără un fundament real, fără argumente serioase, să înceteze, pentru că de câteva luni de zile PSD este obligat să discute despre aceste lucruri în condiţiile în care principala menire e să sprijine guvernul pe care l-a instalat, iniţiativele legislative şi să adopte legile pe care şi le-a asumat în campania electorală. Eu sper ca ceea ce s-a spus în interiorul acestei şedinţe să fie lucruri spuse cu bună credinţă şi sinceritate. Îmi doresc foarte mult ca toate zvonurile pe care le-am citit în presă ale unor colegi care să pună nişte colegi parlamentari să semneze demisii în alb să fie pure speculaţii, să nu fie realitate, pentru că aşa ceva nu poate fi caracterizat în termeni pozitivi şi nu poate fi acceptat şi nici explicat de nimeni care generează astfel de acţiuni", a adăugat Dragnea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne