Dragnea, despre motivul pentru care n-a exclus-o pe Firea din PSD, aşa cum s-a întâmplat cu Ţuţuianu şi Neacşu

Liviu Dragnea, declaraţii după CEx, 21 septembrie 2018
Liviu Dragnea, declaraţii după CEx, 21 septembrie 2018 (Epoch Times România)

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a fost întrebat luni, în cadrul unei conferinţe de presă, de ce nu a exclus-o din partid pe Gabriela Firea, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul altor "pucişti", aşa cum s-a întâmplat cu Adrian Ţuţuianu şi Marian Neacşu.

"Pentru că sunt două lucruri total diferite, să nu aveţi impresia că eu vorbesc singur în CEx. Sunt lucruri total diferite, dimpotrivă, orice măsură de genul ăsta poate să aibă şi un revers la un moment dat, depinde doar de comportamentul şi atitudinea fiecăruia. În primul rând, nu are rost să facem o comparaţie între cele două situaţii, şi trei nu a dorit nimeni ca doamna Firea, Primarul General al Capitalei să fie exclusă", a declarat Dragnea.

Potrivit şefului PSD, aici nu e vorba de cine a criticat mai mult sau mai puţin.

"Fac câteva precizări. Am încercat să o conving pe dna Firea că ceea ce a spus în spaţiul public nu e adevărat, nu m-am întâlnit cu primarii de sectoare pentru a desfiinţa Bucureştiul, în primul rând aşa ceva nu se poate, nu m-am întâlnit să facem 6 oraşe în Bucureşti, să luăm banii de la Bucureşti să îi ducem nu ştiu unde. A fost o solicitare din partea colegilor de la Bucureşti să avem o discuţie, ne-am întâlnit a doua zi, marţi, mi-au zis că vor să participe la elaborarea noului proiect de elaborare a bugetelor locale, i-am spus să o aştepte pe dna Firea care era plecată din ţară să meargă împreună la Ministerul de Finanţe şi să discute împreună care e cel mai bun sistem de alocare a fondurilor. Am vorbit cu dl Teodorovici, cred că îi aşteptă şi acum", a precizat Dragnea.

În acelaşi timp, liderul PSD susţine că nu este de acord să se continue cu aceste afirmaţii că el blochează proiecte ale Capitalei.

"Nici n-am cum şi nici nu fac lucrul ăsta, fiecare minister încearcă să ajute Bucureştiul aşa cum încearcă să ajute fiecare comunitate din această ţară, rămâne să se poarte discuţii aplicate care să aibă rezultate care să poată fi şi puse în aplicare", a conchis Dragnea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne