Dragnea: Dăncilă, prestaţie foarte bună la Bruxelles. Majoritatea au înţeles că adevărul e altul în România

Majoritatea oficialilor europeni care au avut întâlniri la Bruxelles cu Viorica Dăncilă au înţeles că "în România adevărul e altul decât cel prins în toate materialele manipulatoare din ultima perioadă", susţine liderul PSD Liviu Dragnea, care s-a arătat mulţumit de prestaţia prim-ministrului.
Liviu Dragnea la Congres
Liviu Dragnea la Congres (Epoch Times)

Preşedintele PSD Liviu Dragnea s-a arătat mulţumit joi, în cadrul unei conferinţe de presă la Parlament, de prestaţia pe care a avut-o în vizita la Bruxelles a premierului Viorica Dăncilă.

Întrebat despre prestaţia prim-ministrului de la Bruxelles, mai exact despre faptul că i-a denumit pe protestatari "protestanţi" şi despre şirul de gafe pe care le-a făcut în ultima perioadă, liderul PSD a replicat:

"Doamna prim-ministru a avut o prestaţie foarte bună la Bruxelles. Din fericire eu am putut să ştiu ce s-a întâmplat acolo, la toate întâlnirile, inclusiv la întâlnirea din Grupul Social-Democrat. A avut discuţii foarte serioase cu toţi cei cu care s-a văzut. Eu cred că majoritatea celor cu care s-a întâlnit au înţeles totuşi că în România adevărul este altul decât cel prins în toate materialele mincinoase şi manipulatoare din ultima perioadă, care au fost transmise În Parlamentul European".

Legat de prestaţia premierului, jurnalistul Cătălin Striblea a afirmat, pe pagina sa de Facebook, că a numărat "cel puţin patru minciuni pe care Viorica Dăncilă le-a spus într-o singură călătorie la Bruxelles":

1. Le-a spus "verzilor" că "se bănuieşte că protestatarii erau aduşi din afară şi că erau drogaţi."

2. A afirmat că "Iohannis este cel care a demis-o pe Kovesi", deşi preşedintele a fost obligat de CCR.

3. Susţine că "60 la sută dintre magistraţi sunt anchetaţi de DNA", deşi vorbim de o covârşitoare majoritate de plângeri.

4. A spus că PSD nu se implică în referendumul de pe 7 octombrie, deşi cu o săptămână înainte anunţase că "PSD sprijină referendumul."

"De aici eu cred că doamna prim-ministru nu este chiar o nevinovată, victimă a stresului şi a presiunilor mai marilor săi politici. Când minţi repetat şi cu premeditare eşti parte a aceluiaşi cerc toxic care conduce România. Nu mai e nimic de râs", a concluzionat jurnalistul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne