Dragnea: Comisia SRI ar putea afla cum s-au numit procurorii-şefi în 2013. Sper că nu am stricat noaptea unora

Comisia SRI e foarte posibil să ajungă la informaţii despre cum s-au numit procurorii-şefi pe vremea când era preşedinte Traian Băsescu iar Victor Ponta premier şi ministru interimar al Justiţiei, susţine liderul PSD Liviu Dragnea.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Florin Chirila/Epoch Times)

Comisia parlamentară pentru controlul SRI ar putea să ajungă la informaţii privind modul în care s-a făcut numirea procurorilor-şefi în 2013, a anunţat marţi seară, la Antena 3, preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

"E foarte posibil Comisia SRI să ajungă la aceste informaţii, care sunt foarte interesante, din ce am auzit, eu nu vreau să bat câmpii. Dar mă gândeam astăzi că nimeni n-a prezentat tot procesul. Este posibil, nu ştiu sigur dacă va fi aşa, Comisia de control SRI să aibă acces şi la toate informaţiile, la tot ceea ce a fost în spatele acestor propuneri. Eu bănuiesc, dar ca să nu fie doar o bănuială cred că lucrurile trebuie făcute instituţional, ca să stea în picioare, ca să aibă greutate şi să nu poată fi contestate. Sper că nu am stricat noaptea unora", a declarat Dragnea, citat de Agerpres.

În acelaşi timp, preşedintele Camerei Deptuaţilor a precizat că din câte îl cunoaşte pe senatorul PSD Claudiu Manda, cel care va prelua conducerea Comisiei SRI, precum şi pe ceilalţi parlamentari de acolo, aceştia sunt toţi "oameni care nu se sperie".